Enigma2-ongelma Miten saada C Moren SD-kanavien tekstit tallennuksissa oikein (GigaBlue HD Quad Plus)

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

VesaT

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Laitteisto
GigaBlue HD Quad Plus, Vu+ Solo4K, FaVal 110cm, Inverto Black Ultra Single, Superjack-DG320 moottori
Hankin elokuussa GigaBlue HD Quad Plusan kolmella virittimellä (kaksi satelliitti, yksi antenni) sekä OpenVIXin imagella. Liitin tuohon usb:llä ulkoisen yhden (1) Teran kovalevyn tallennuksia varten, kun sellainen sattui olemaan valmiina.

OpenVIXiä en saanut tukemaan wlan-usb-adapteriani, joten vaihdoin viikko sitten GigaBluessa tehtaalla asennetun OpenMIPsin uusimpaan versioon. Kanavat näkyvät ok tekstityksineen ja Wlan pelittää OpenMIPSillä. Uusinta OpenVIXiä en ole vielä kokeillut, mutta teen sen, koska OpenVIX näyttäisi taas sisältävän valmiiksi wlan-adapterini edellyttämät ajurit.

Mutta, mutta . sen paremmin OpenVIX kuin OpenMIPS ei osaa tallentaa/toistaa en ole saanut monista virittelyistä huolimatta C Moren SD-kanavien (C More Action, C More Emotion) tekstityksiä tallentumaan/toistumaan oikein. Ajoitusta säätämällä tekstit tulevat synkronissa puheen kanssa, mutta iso osa teksteistä ei näy ollenkaan. Sama ongelma tuntuu vaivaavan monia enigma2 -pohjaisia digibokseja nimenomaan eräillä SD-kanavilla, joissa tekstitys taitaa yleensä perustua teksti-tv:hen. Kaikkien muiden kanavien, niin HD kuin SD, tekstitykset tallentuvat ja toistuvat virheettömästi. Joskus tallennukset tosin pikselöityvät sieltä täältä ja pikakelauksen jälkeen pikselöityneetkin kohdat näkyvät taas oikein.

Onko joku saanut nuo SD-kanavien tekstitykset tallentumaan ja toistumaan synkassa ja täydellisinä ja jos, millä tavoin? Voiko omalla kohdallani ongelmien ydin olla tuo ulkoinen kovalevy?
 
Ylös