Mistä ostatte DVD tai blu-ray levynne?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
19E,26E,28E 121cm
Vu+ Solo2 (2xS2) OA 5.3
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (18.8) Libre
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Mistä ostatte DVD tai blu-ray levynne?

Tuli tässä mieleen että olisi kiva tietää kokemuksia paikoista josta ostatte DVD levyjänne. Lähinnä siis elokuvia ja tv-sarjoja.

Itse olen aikoinani ostanut aika paljon DVD-levyjä http://www.discshop.fi/ :stä, mutta sieltä kannattaa lähinnä seurailla alennuksia. Koska normaali hinnat ovat aika kalliita joskus. Toimitus ja asiakaspalvelu on hyvä ja nopea. Vaikka joskus pakettiin voi tulla puutteita tai virheitä.

Rupesin ostaman myöhemmin elokuvia http://www.amazon.co.uk/ :sta. Mutta sielläkin on hieman sama ongelma eli joskus postikuluineen tulee kalliiksi. Mutta kun kaikkea ei oikein tahdo saada Suomesta niin joskus on pakko hakea ulkomailta. Syys siis saatavuus, ilmestymis ajankohta ja hinta. Joskus täältä voi saada suomenkielen tekstityksellä.

Nykyään osteleen suoraan USA:sta, lähinnä http://www.amazon.com/ :sta. Josta löytää uusimpia asioita nopeammin. Toimitus kestää kauan, jopa pari viikkoa. Sekä postikulut on aika kovat. Myös kannattaa olla tarkkana tullin kanssa, sillä jos paketin hinta ylittää selvästi yli 50€ niin se voi jäädä tulliin kiinni. Josta johtuen joutuu maksamaan tullin tuotteelle +22%, joten joutuu pilkkomaan paketit pienempii osiin jotta se ei jäisi sinne kiinni, mutta se tietää lisää postikuluja. Leffat ovat siis englanniksi, ei suomenkielen tekstitystä ja alue 1:stä, ei 2:sta kuten Suomessa.

Pitäisi kai löytää joku parempi paikka ostaa elokuvia ja tv-sarjoja. Onko kellään kokemuksia muista paikoista?
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG B6 OLED 55" + Genelec
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös