Miraclebox ohjeita.

  • Viestiketjun aloittaja PNP
  • Aloituspäivämäärä
Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

PNP

Valvoja
Sijainti
Turku
Laitteisto
VU+ Ultimo 4K, Duo4k, Samsung 4k 65", AppleTV
Ajattelin tällaisen ketjun laittaa pystyyn, sovitaankos vaikka niin, että tähän tulee vain ohjeita, keskustelut sitten muualle.
Tässä aluksi pari. Molemmat toimivat sekä Miraclebox 9:ssä että 8:ssa.

Päivitys.

Miracleboxissa voi ohjelmisto päivityksen tehdä kahdella eri tavalla.

1. Lataa www.miraclefiles.net osoitteesta uusin firmware, pura paketti ja kopioi .ird päätteinen tiedosto fat32 formatoidulle tikulle, laita tikku boksin usb liitäntään, näytölle tulee ilmoitus päivityksestä, tarkista tietojen oikeellisuus ja hyväksy päivitys punaisella. Boxi tekee päivityksen ja käynnistyy uudelleen. Poista tikku ja palauta perusasetukset, Asennus->Järjestelmän palautus->Reset configuration data. Nyt voit laittaa asetukset haluamiksesi päivittyneessä järjestelmässä.

2. Mene Asennus->Network settings->Firmware upgrade server ja laita sinne osoite miraclefiles.net, paina sitten Lataa kohdassa ok:ta, valitse boksin mukaan tiedosto, kun painat ok alkaa päivityksen lataus ja sitten päivitys. Tee lopuksi taas tuo sama asetusten nollaus.

CI+ firmwaren miraclebox 9:iin saa ladattua satshop.fi sivustolta löytyvästä linkistä, siellä miraclebox9:n tiedoissa on kyseinen linkki. Asennus sitten 1. kohdan mukaan.

Xcam asennus ja konfigurointi käyttämään toista omaa boksia.

XCAM:n asentaminen käy seuraavasti. Mene Lisätoiminnot->Plugin->Sininen nappi (lataa) siellä valitse kohta Plugin Download Server ja paina punainen (edit), kirjoita sinne sama miraclefiles.net ja paina se ok:lla. Ohjelma näyttää listan kaikista mahdollisista latauksista ja ne ovat oletuksena valittuina, poista valinta niistä mitä et halua asentaa, jätä valinta ainakin XCAM kohtaan. Kun asennus on suoritettu ja boksi käynnistetty uudelleen, mene takaisin plugin listaan, ja valitse sieltä XcamConfigure ja paina vihreä (start), tyhjennä punaisella kaikki valmiina olevat serverit ja valitse ensimmäinen rivi, paina ok muokataksesi serverin asetuksia. Valitse tarvitsemasi serveri tyyppi Client kohtaan, yleisin taitaa olla cccam2. Server URL kohtaan tulee toisen boxisi ip, eli sen jossa kortti on, port kohtaan sen toisen boxin portti joka määritelty cccam.cfg tiedostossa. EMM kohtaan voi jättää disbled, Enabled tarkoittaa että miraclebox voi myös päivittää kortin tilauksia, tunnus ja salasana taas kuten ne on määritelty F: rivillä cccam.cfg tiedostossa toisessa boksissa. Palaa menu näppäimellä ja poistu exitillä. Nyt voit mennä Xcam client riville ja valita punainen (start type) ja vastaa kysymykseen Kyllä, käynnistys tyyppi muuttuu automaattiseksi, käynnistä Xcam nyt vielä vihreällä (start). Nyt siirryt kanavalle joka on toisessa boksissa olevassa maksukortissa tilattuna ja sen pitäisi avautua.
 
Ylös