Miraclebox 9 CI+ nykytila ?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

heebo1974

Huoltovalikon jäsen
Laitteisto
VU+ DUO2 (OPENVIX 5.3), 2xDual T2/C viritin, La Digital CI+ CAM, 1 TB HD, Philips 65PUS7354 + Denon AVR-X1400H, LG 55UH770V + PS4
Uskaltaako tälläistä ostaa antenniverkkoon, eli lähinnä kaipaan vakautta ja usean kanavan tallennusta/katsomista ? Tarkoitus olisi käyttää DNA (joku mix paketti + total sport) kanssa. Mikä firmis kannattaisi laittaa ? HD tarve on ehdoton .

Joku voisi vielä vahvistaa, että kuinka pahasti tuo CI+ rampauttaa poksin ? Eli jos katsoo jotain esim. MAX HD kanavaa, niin mitä voi samaan aikaan tallentaa ? Tai vaihtoehtoisesti jos katsoo jotain SD kanavaa, niin voiko tallentaa vain yhtä linkitettyä HD kanavaa ? MItes YLE HD ja MTV3 HD kanavat vaikuttaa tilanteeseen ? Koska nehän ei vaadi linkitystä ? Eli voiko esim. tallentaa YLE HD:ta ja MAX HD:ta samaanaikaan ?

Sen verran taustaa, että olen usean vuoden käytellyt linux htpc vekotinta VDR + kodi softalla (nykyään archlinux pohjaisena).
Nyt olisi vaan tarve pikkuhiljaa siirtyä HD maailmaan ja näköjään unohtaa kaikki joustavuus. Jotenkin vain tuntuu, että Miraclebox voisi edes jotenkuten korvata nykysysteemin.
 
Ylös