Minneköhän monet monet kanavat katosivat?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Leifhackman

Huoltovalikon jäsen
Minneköhän monet monet kanavat katosivat?

Heips.

En osaa asiaa kovin tieteellis-teknisesti kysyä, mutta nyt on semmoinen ilmiö mulla vehkeissä ja vempuloissa, että äkkiä kurkaten näytti, että suurin osa aiemmin Hotbirdistä ja Astrasta (19,2 E ja 13 E) kattomistani kanavista lakkasi näkymästä: No Signal.

Eilen illalla huomasin, että ARD oli hävinnyt, mutta esim. ZDF ja SDF näkyivät vielä, ja muistaakseni RTL, 3SAT, yms. näkyivät. Noh, ajattelin että jos tolla ARD:llä on jotain väliaikaista häikkää tai jotain, mutta aamulla ennen töihinlähtöä kun kurkkasin, niin olivat hävinneet vissiin taisi olla kaikki.

Kun kattoo sieltä jostain vehkeen valikoista asetuksista yms., niin noilla hävinneillä kanavilla Signal Strength on korkea, mutta olikohan se Signal Quality tms. näyttää nollaa. Jotain kanavia aamullakin muistaakseni vielä näkyi, en muista kyllä yhtään, että mitä.

Onko nyt tullut joku muutos noihin satelliittien lähetyspuolen hommeleihin, vai mistähän tämä johtuu? En ole aktiivisesti asioita seurannut muuten, kuin aktiivisesti katsellut ohjelmia noilta kanavilta. Mistä lisätietoa? Mikä nyt neuvoksi?
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG B6 OLED 55" + Genelec
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös