Millä jakaa komponenttisignaali kahtia?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

rtt

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Vantaa
Millä jakaa komponenttisignaali kahtia?

Uuden töllön myötä tuli pieni probleema Yamahan vahvistimestahan ei tule kuin yksi komponentti signaali ulos, ja se nyt pitäisi sitten saada kahteen paikkaan uudelle tellarille ja vanhalle tykille..

Yamahastahan saa s-videon mutta haluaisin luonnollisesti ennemmän saisin hd kamaa näkyviin myös telkkuun eikä vain tykille...

Yksinkertaista olisi laittaa jaot joka värille mutta se sotkisi ainakin imbedanssit ja miten se vaikuttaisi kuvaan sitä en ole testannut, mutta kai se jotain vaikuttaisi sekin.

Juu tosiaan jäi mainitsematta, katson vain yhtä kerrallaan, mutta toisaalta olisi mielekästä jos singaalia ei tarvitsisi kytkimen kautta vaihdella edes takaisin.
Helppoahan se minulle on, mutta selitäppäs tää pieni lisä muutos hame väelle ja saat ne vielä muistamaan sen niin "jippii"..

Katselin noita netistä ideoita. Jaon pystyy tekemään kohtuu helposti muutamalla video vahvistin piirillä jos tarkkoja ollaan niin siinnä tarvitsee ainakin 3 piiriä
ja samalla tulee imbedanssi sovitettua oikein. Pitää tehdä yksi kappale vaikka mielenkiinnosta, koska kolvi pysyy hyvin kädessä "welleri" on muutenkin kuumana harva se ilta asian jos toisenkin takia.


Ideat ovat tervetulleita.

T:Tapsa
 

PNP

Valvoja
Sijainti
Turku
Laitteisto
VU+ Ultimo 4K, Duo4k, Samsung 4k 65", AppleTV
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös