Mediamaster 9802s resetointi

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

robinhood.65

Huoltovalikon jäsen
Mediamaster 9802s resetointi

Nokialaiseni sekosi ja skrollaa vain tekstiä "self test E30 E510 di.04", ja virrat lähtee ainoastaan pistokkeen irroittamalla.
Pitää varmaan asentaa nollakaapelilla ohjelmistoversio uusiks. Kokeilin alla olevaa reset ohjetta, mutta ei mene reset tilaan ainakaan mun masiina. Kertokaa muita mahdollisia juttuja että saisi koneen taas henkiin..
Mulla oli muuten kaikki piuhat kiinni koko homman ajan, pitäisikö joku olla mahdollisesti irti?

1. Irroita virittimen virtajohto pistorasiasta.

2. Pidä virittimen etupaneelissa olevaa ON/OFF näppäintä pohjaan painettuna ja kiinnitä samalla pistoke pistorasiaan.

3. Kun etupaneelissa näkyy neljä vaakatasossa olevaa viivaa
(----), niin vapauta ON/OFF näppäin ja pidä seuraavaksi etupaneelin ylänuolinäppäintä pohjaan painettuna, sekä sen jälkeen paina nopeasti alanuolinäppäintä.

4. Etupaneelin näyttöön ilmestyy teksti CUSt lyhyeksi ajaksi ja sen jälkeen liikkuva teksti PULL tHe Cord.
Irroita pistoke pistorasiasta sillä hetkellä, kun PULL tHe Cord teksti ilmestyy etupaneelin näytölle ja kytke pistoke takaisin noin minuutin kuluttua irroituksesta.

5. Viritin on resetoitunut tehdasasetuksiin ja voit aloittaa uudelleenasennuksen.

Lisäys 3. kohtaan. Jos resetointi ei kuitenkaan onnistu useankaan yrityksen jälkeen kohdassa 3. mainitulla ylä ja alanuolten painalluksella, niin kannattaa yrittää resetointia seuraavalla tavalla: ON/OFF näppäimen vapautuksen jälkeen pitää välittömästi painaa kerran ylänuolinäppäintä ja heti perään kerran alanuolinäppäintä ja on huomioitava, että niitä nuolinäppäimiä on painettava riittävän nopeasti, sillä muuten viritin aukeaa normaaliin tapaan ja kaiken joutuu aloittamaan uudelleen alusta.

Kiitoksia jo etukäteen
 
Ylös