Matkahuollon pakettikuljetus vs. Postin palvelut ja muut kuriiripalvelut

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

pmantynen

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Forssa
Laitteisto
Vu+ Duo (sat), Vu+ Solo2 (sat) + 2x Sundtek USB, lautaset: T90, Gibertini 150 (polarmount), Gibertini 100 (diseqc-moottori)
Maailma muuttuu, mutta ei ainakaan tässä tapauksessa parempaan suuntaan. Ennen kun tilasi sponsorilta tavaraa niin Matkahuollon kautta jopa tänne Forssaan sai tavaran seuraavan päivän aamuksi. Vaan sittemmin on näköjään Matkahuollon kuljetusstrategia pantu uusikis ja nykyään tavara Klaukkalasta jatkaakin Hesasta Turkuun ja toivon mukaan vielä tänä vuonna Forssaan. Viimeinen merkintä on perjantailta klo 18:07.

Tosiaan lieneekö joku suunnittelija loikannut Postilta Matkahuollolle, kun näyttää nyt sama ideat olevan sielläkin. Toimipisteitä kiinni ja asiamiehet jonnekin kahviloihin tms sekä kuljetukset suurien solmujen kautta.

Aiemmin Matkahuolto oli nopeuden ja hinnan suhteen ylivoimainen Postiin verrattuna. Nyt lienee parempi siirtyä käyttämään Postin palveluita, ei aikakaan pety. Sitäpaitsi ainakin lokeroautomaatit tuntuvat toimivan nykyään hienosti . Mitäs kokemuksia muilla? Tästä voisi tehdä äänestyksenkin, mutta ehkä kuitenkin kokemukset on informatiivisempaa kuin pelkkä tilasto .
 
Ylös