IPTV MAG254 kanavapaketin käyttöönotto.

  • Viestiketjun aloittaja PNP
  • Aloituspäivämäärä
Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

PNP

Valvoja
Sijainti
Turku
Laitteisto
VU+ Ultimo 4K, Duo4k, Samsung 4k 65", AppleTV
Katsotaan seuraavaksi, miten MAG254 saadaan käyttökuntoon, kun tuollaisen tilauksen on tehnyt ja saanut vastauksena kyselyn MAC osoitteesta ja laitteen mallista. Kysely tulee tilauksen tehtyä melkein joka paikasta, tai sitten ne kysytään tilausta tehdessä.
Kun MAG käynnistyy ilman syötettyjä porttaaleja (kanavat tarjotaan stalker portal järjestelmällä), tulee näkyviin päävalikko.
2017-01-28 13.05.35.jpeg
Sieltä valitaan toisessa rivissä oikealla oleva ”Settings” valinta.

2017-01-28 13.06.58.jpeg
Settings valikossa valitaan kolmas kohta alaspäin, ”System settings”.
2017-01-28 13.07.28.jpeg Siellä oikeassa reunassa neljäs kohta ylhäältä päin on ”Devce info”, sieltä saamme tarvittavat tiedot tilaukseen.

2017-01-28 13.07.50.jpeg

Sieltä merkitään muistiin ensimmäinen kohta Model ja kolmas kohta MAC address.
Nämä kaksi tietoa syötetään joko tilaukseen, tai lähetetään vastauksena saapuneeseen sähköposti kyselyyn.
Kun tilaus on käsitelty loppuun, tulee ohje asetuksiin, eli portalin osoite sekä sinne pääsyn mahdollistavat tunnus ja salasana. Joskus ei tule kuin osoite, ja MAC osoite toimii tunnistuksena.
Nyt suunnistetaan valikossa yksi taaksepäin, System settings valikkoon ja valitaan sieltä oikean laidan ensimmäinen valinta ”Servers” ja sieltä valitaan toinen rivi ”Portals”

2017-01-28 13.08.17.jpeg
Siellä syötä Portal 1 tai Portal 2 name kohtaan saamasi serverin nimi, jos erillistä nimeä ei annettu voit nimetä sen itse haluamaksesi, syötä sitten Portal 1 tai Portal 2 URL kohtaan portalin nettiosoite jonka sait, tämän on tärkeää olla juuri kuten siinä sähköpostissa. Jos ei millään onnistu kirjautuminen ja osoitteeseen on ilmoitettu alkuun http://, niin kannattaa koittaa ilman sitä, jollakin tarjoajalla toimi vain ilman.
Esimerkkikuvassa on erään tarjoajan tiedot syötetty, kyseisestä porttaalista on juttua palveluntarjoajat ketjussa.
Vinkkinä, jos sinulla on vain yksi tilaus, kannattaa syöttää toinen jollain puppu osoitteella, niin saa aina automaattisesti boksia käynnistettäessä valikon, josta pääsee sinne boksin omaan valikkoon tai porttaaliin. Helpottaa boksin omaan valikkoon pääsyä.

2017-01-28 13.09.30.jpeg
Kun käynnistys valikosta valitsee sen äsken syötetyn porttaalin, pääsee tarjoajan omaan valikkoon, joka vaihtelee tarjoajan mukaan.
Yleensä siitä löytyy ainakin live tv, movies ja settings. LiveTV on tietty se varsinainen tilaus, movies (vod tms.) on yleensä aika pitkä lista elokuvia, ja settings samoja asetuksia joita pääsee muuttamaan myös boksin oman valikon kautta. Kun valitsee LiveTV ja siellä jonkin aihealueen kanavat tai all (kaikki)
Saa eteensä listan sen aihealueen kanavista, joka yleensä on usean sivun mittainen. Kanavia voi siiten listasta selata nuolella ylös/alas ja OK painikkeella tulee kuva pienenä näkyviin, jos kanava vaikuttaa mielenkiintoiselta sen voi laittaa suosikeihin painamalla keltaista nappia. Kanavat saa järjestettyä vihreällä napilla numero tai nimi järjestykseen ja niin että näytetään vain suosikit.
Tästä listasta päävalikkoon pääsee vasemmalla nuolella ja valitun kanavan epg tietoihin oikealla nuolella.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös