Livestation - Hyvin toimiva uusi netti-tv -ohjelma (Windows freeware)

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
Livestation - Hyvin toimiva uusi netti-tv -ohjelma (Windows freeware)

Livestation on uusi mielenkiintoinen netti-tv-palvelu, joka tuo internetissä lähetettävät televisiokanavat tietokoneeseen. Livestationiin kuuluu tällä hetkellä vain muutama televisiokanava, mutta kuvanlaatu on netti-tv:ksi hyvä, ja kanavien määrä kasvaa jatkuvasti.

Netti-tv:tä katsotaan hyvin helppokäyttöisellä Microsoftin kanssa yhteistyössä kehitetyllä Livestation-ohjelmalla, joka hyödyntää Windowsissa Microsoftin Silverlightia. Livestationilla voidaan katsoa internetin televisiokanavia ohjelman ikkunassa, joka voidaan asettaa myös muiden ohjelmien päälle aina näkyviin tai koko näytöllä.

Livestation-palveluun kuuluvien yhdeksän kanavan kuvanlaatu on yllättävänkin hyvä, mikäli käytössä on tarpeeksi nopea tietokone ja internet-yhteys. Livestationin käyttöön suositellaan vähintään 2 GHz prosessoria ja 640 kilobitin laajakaistaa.

Uutispainotteisten tv-kanavien lisäksi mukana on myös pari netti-radiokanavaa, kuten BBC World Service. Kanavien ohjelmatiedot näkyy kanavaa vaihdettaessa ja ohjelmasta pääsee myös suoraan tv-kanavan kotisivuille.

Lisää sisältöä löytyy Livestationin web-sivuilta, mitä kautta ohjelmaan voidaan lisätä satoja Livestation-käyttäjien listaamia televisio- ja radiokanavia. Kanavat tulevat näkyviin ohjelmaan My channels -valikkoon.

Livestation on ilmainen, mutta palvelun käyttö vaatii rekisteröitymisen. Ohjelma on saatavana Windows XP:n ja Vistan lisäksi myös Mac OS X:lle ja Linux-versio on kehitteillä.

http://www.livestation.com/


lähde : SanomaMagazinesFinland
 
Ylös