lisää newbie-kysymyksiä.

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Alan Waddle

Huoltovalikon jäsen
lisää newbie-kysymyksiä.

taas muutama kysymys -

1) huomasin pienen eron dreamflashin mukana tulevassa ohjeessa ja siinä, joka on tuossa foorumin oppaassa: dreamflashin ohjeen mukaan setupissa kaikki 3 fileä ajetaan valikkoon var/tuxbox/plugins ja foorumiin ohjeen mukaan toolz.tar.gz var/tmp kansioon ja 2 muuta tuohon em. kansioon.eli miten on, vai onko mitään väliä?

2) saattapi olla että, että DB tulee niin myöhään, että tarvitsen sitä samana iltana yhden FTA-kanavan katseluun 19e:ssa, eli ajattelin vain flashata dream-softan sisään ja hoitaa verkot ja muut imaget yms seuraavana pvänä ajan kanssa. kysymys kuuluu, voinko aluksi dreamista hakea vain nuo 19e kanavat ilman että täytyy hakea kaikkia tuhansia myös 3 muulta satelliitilta (mulla on multifocus), ja sitten hakea loput myöhemmin? ja onnistuukohan tuon fta-kanavan (DSF) haku pelkällä dream-softalla? ja voin varmaan myöhemmin syöttää boxiin dreamboxeditilla valmiin kanavalistan?

3) typerä kysymys, mutta saankohan etukäteen jotenkin selville, minkä disecqin takaa mikäkin satelliitti löytyy - simahtaneella humaxilla en saa sitä enää tarkistettua enkä vanhastaan enää muista?

4) hm-satista tilanneille - mikähän siellä on noin niin kuin normaali toimitusaika? ihmettelin vaan kun siinä lähetysinfossa luki että lähetetty dhl euro express, mutta dhl:n lähetys se kuitenkaan ei ole (reference no:kin on liian pitkä), eli nämä tulee ilm. ihan normaali postissa?

kiitämme jälleen!
 

jpkokko

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Hollola
Laitteisto
Samsung UE55D8000 55" + LibreElec + Intel NUC-DN2820, nVidia Shield, Vu+ Solo4k & 1x 120cm motor dish + 1x 90cm2lnb, Vu+ Ultimo
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 
Takaisin
Ylös