Lisää (di)seksiä

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

SkyPerfecTV

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Mansen kyljessä
Lisää (di)seksiä

Olen tässä miettinyt että kun alakerran kaverilla on lautanen suunnattu Astraan ja meillä Hotbirdiin niin mitäs jos systeemiä laajentais:

Edellyttäen että alakerran kaverille riittää Astra eikä hän vastusta lisärakentelua, meidän lätyn vois suunnata Thorin / Siriuksen suuntaan ja naapurin lautanen sais sojottaa Astraan. Astran kohdalle tulis dual LNB josta naapuri sais oman signaalinsa ja minä omani. Sivusyötöksi naapurin lautaseen single LNB:llä Hotbird. Meidän lättyyn kaksi single-LNB:tä. Kaikista mikropäistä koksit nelikanavaiseen DiSeqC -kytkimeen ja ei kun sohvalle ja kake käteen :Eyecrazy:

Onko noissa kytkimissä huomattavia laatueroja vai onko HM Satin 10€ vekotin tai Bilteman 20€ riittävä?
Jos jatkossa nälkä kasvaa ja päätän lisätä mikropäitä niin pitääkö kytkimen olla jotain tiettyä tyyppiä. Ilmeisesti DiSeqC -versionumero (1.0, 1.1 tms.) kertoo mikä on mahdollista ja mikä ei? Eutelsatin sivuilla olevat speksit on vähän kuivaa luettavaa mutta olisko noista eri versioista jossain yhteenvetotaulukko?
2-kanavaisissa kytkimissä näkyy vielä olevan hi-iso -malleja ja tavallisia?

Anteeksi jos tämä aihe on jo loppuun kaluttu :spank: - haulla "DiSeqC switch" tuli sen verran monta viestiä että näin keskellä yötä en jaksanut kahlata kaikkia läpi...
 

SkyPerfecTV

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Mansen kyljessä
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 

Liitetiedostot

  • Lautaset_2005-03-05.jpg
    Lautaset_2005-03-05.jpg
    17.9 KB · Lukukerrat: 166
  • Cambridge_ja_vanhempi_Grundig.jpg
    Cambridge_ja_vanhempi_Grundig.jpg
    12.6 KB · Lukukerrat: 161
Ylös