LG tuo ison pinon uutta elektroniikkaa

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
LG tuo ison pinon uutta elektroniikkaa

Kuluttajaelektroniikan messuilla IFA:ssa;

Korealainen elektroniikkavalmistaja LG lisää valikoimiinsa Euroopan markkinoille monia uusia tuotteita, joita on esitelty kuluttajaelektroniikan IFA-messuilla. LG esitteli muun muassa digi-tv-virittimellä varustetun mp3-soittimen, markkinoiden nopeimmaksi kehumansa blu-ray-soittimen ja uuden Windows Mobile -älypuhelimen.

LG T80 on dvb-t-virittimellä varustettu mp3-soitin, jonka mitat ovat vain 98 x 5,5 x 12,8 millimetriä. Soitin toistaa usean formaatin musiikkia (asf, mp3, ogg ja wma) sekä mpeg-4-videoita. Laitteessa on kosketusnäyttö- ja kuvakepohjainen käyttöliittymä sekä lcd-näyttö. Sisäistä flash-muistia on neljä gigatavua, ja soitin kytketään usb 2.0 -liitännän kautta. Paristojen ilmoitetaan tarjoavan parhaimmillaan käyttöaikaa viisi tuntia videoiden katseluun, 40 tuntia musiikin kuunteluun ja kaksi tuntia television katseluun.

LG LY99Uusi LG LY99 on LG:n omien sanojen mukaan merkin kehittynein 1080p-erottelukyvyn lcd-televisio tähän asti, jossa uusi Trum 100 Hz -tekniikka lupaa parantaa liikkuvan kuvan toistoa aiempaa paremmin. Tv kykenee näyttämään 100 kuvaa sekunnissa, kun television suoritin yrittää laskea, miltä välikuvien tulisi näyttää. Valmistajan mukaan tuloksena on siten pehmeämpi liikkuvan kuvan toisto. Televisiossa on antenniverkon digi-tv-viritin ja analoginen viritin. 42-tuumainen malli LG 42LY99 tulee saataville syys–lokakuussa noin 1800 euron hintaan

Uusi kotiteatterin yhdistelmälaite on blu-ray-tallennin ja hd-dvd rom -soitin. LG GGW-E10N on tallentava super multi blue -malli ja tukee valmistajan mukaan kaikkia markkinoiden cd-ja dvd-formaatteja. Laitteen kirjoitusnopeus blu-ray-levylle on 6X, ja hd hd-dvd rom -levyn lukunopeus on 3X. Lightscribe-tekniikalla laite pystyy erityisellä laserilla polttamaan kuvaa tai tekstiä cd- tai dvd-levyjen päälle

LG KS20LG tuo Euroopan markkinoille myös Windows Mobile 6.0 Professional -älypuhelimen. LG KS20 tukee hsdpa-yhteyksiä teoriassa 3,6 Mbit/s asti. Siinä on qvga-tarkkuuden (240 x 320) ja 2,8 tuuman kosketusnäyttö, bluetooth 2.0, microsd-muistikorttipaikka, tv-ulostuloliitäntä, fm-radio ja kahden megapikselin kamera sekä vga-tason videokuvaus. Laite tukee Windows Mobilen Pocketpc-sovelluksia, ja vakiotoimintoja ovat esimerkiksi Microsoftin push-sähköpostin ja Windows Liven tuki.

Suurin osa LG:n uusista IFA:ssa esiteltävistä tuotteista tulee saataville viimeisen neljänneksen eli loka–joulukuun aikana, jolloin myös hinnat vahvistuvat.
 
Ylös