LG Oled keskustelu

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
9E,13E 100cm
19E,26E,28E 121cm
Vu+ Solo2 (2xS2) OA 5.3
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.5) Libre
RPi3B+ Kodi (17.6) Libre
LG C9 65" ja LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Kunhan laitan tänne ihan oman viestiketjun, en arvoste TV:tä vaan lähinnä keskustelua, jos sitä jossain vaiheessa tulee.


No joka tapauksessa sain tänään minun LG C9:n 65". Pienien vaikeuksien jälkeen sain siihen jopa kuvan. Kumma juttu eikö tällaisen TV:n mukana tule mitään kunnollista käyttöohjetta. Meni pienen aikaa että pääsin HDMI-liitännän kautta kuvaan, kun se väkisin yritti antennisignaalia jota minulla ei ole olemassakaan.

Katseluetäisyyteni noin 2m on pikkasen liian lyhyt 65" TV:lle, lähinnä lähdemateriaalin laadun takia. Blu-ray materiaali näyttää ihan hyvältä. Kuva oli hieman turhan kirkas minulle, joten vähensin heti kirkkautta. Nyt sitten meneekin aikaa kunnes saan asetukset kohdilleen ja opin käyttämään tätä TV:tä. Minusta 65" on ihan sopivan kokoinen, eikä se minusta vaikuta liian suurelta. TV:n kuvapinta on hyvin peilimäinen eli heijastaa huoneessa olevia asioita aika paljon.

Tuosta lähdemateriaalista eli tämä TV ei toisiaan anna yhtään anteeksi sen huonoa laatua. Jokainen yksityiskohta ja virhe näkyy. Kirjoitan jossain vaiheessa lisää sitten kun on enemmän asiaa ja kokemusta.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös