Lehti: Veikkausliigan tv-oikeudet URHOtv:lle

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
Lehti: Veikkausliigan tv-oikeudet URHOtv:lle

Urheilulehden mukaan URHOtv on hankkinut jalkapallon Veikkausliigan tv-oikeudet.


Näkyykä Sebastian Sorsan ja Dawda Bah'n juhlinta ensi kaudella URHOtv:llä?

URHOtv on jo hankkinut jääkiekon SM-liigan oikeudet ja nyt vuorossa on Veikkausliiga. Urheilulehden mukaan Veikkausliigan ja kanavan välinen viisivuotinen sopimus allekirjoitetaan vielä elokuun aikana.

- Olemme käyneet neuvotteluja asiasta Veikkausliigan kanssa ja kysymys on sopimuskaudesta, joka ulottuu vuodesta 2010 vuoteen 2014. Asia on kuitenkin keskeneräinen, enkä voi kommentoida sitä tätä enempää, kertoo johtaja Ahti Leväaho URHOtv:ltä Urheilulehden verkkosivuilla.

Urheilulehden mukaan sopimus lisäisi Veikkausliigan tv-näkyvyttä. Kanavan suunnitelmissa on näyttää 30 veikkausliigaottelua ensi kaudella.


- URHOtv on tullut vakavissaan ja tosissaan näille markkinoille, ja me olemme luonnollisesti valmiita neuvottelemaan kaikkien vakavasti otettavien tahojen kanssa. Sen enempää en voi kuitenkaan asiaa tässä vaiheessa kommentoida, sanoo Veikkausliigan toimitusjohtaja Jan Walden.

Tällä hetkellä Veikkausliigaa näyttää Urheilukanava ja kauden loppupuolella otteluita näyttää Yle.lähde : Iltalehti.fi / Urheilulehti
 
Ylös