Kuvan pätkiminen ja "Viritys epäonnistui"

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

jiivai

Huoltovalikon jäsen
Kuvan pätkiminen ja "Viritys epäonnistui"

Terve. Pari viikkoa olen tässä käytellyt 7025+:aa ja alkutappelun jälkeen homma on pääsääntöisesti mennyt hyvin. Miltei päivittäin kuitenkin vähintään kerran käy niin, että kanavanipusta riippumatta joka kanavalla alkaa tolkuton nykiminen ja pikselöityminen kuvassa, ja jossain välissä ruutuun pamahtaa "Viritys epäonnistui" (tai lontoon kielellä Tune Failed)-ilmoitus.

Mistä helkutista tämä johtuu? Asun keskellä Kuopiota kaapelitaloudessa joten signaalissa ei pitäisi olla valittamista (miten sen signaalitason muuten suomipoeka-firmiksestä näkee?).

Olen kokeillut vetää signaalin ykkösvirittimeltä kakkoselle ykkösen outputista kakkosen inputiin, ja nyttemin sitten t-haaroittimella suoraan rasiasta yhtä voimakkaana molempiin. Ei auta. Pätkii päivittäin, ja pahasti. Onko vain uskottava että Kuopiossa on kamalan makuisen veden lisäksi myös kamalan laatuinen tv-signaali jopa kaapelissa vai voisiko tälle tehdä jotain?

Idea kuin idea olisi tässä vaiheessa tervetullut. Luottavaisin mielin postaan tänne kun täältä on aikaisemminkin tullut varmaa ja asiantuntevaa apua. :)
 
Ylös