Kokemuksia uudesta 1.08 softasta....

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi
Kokemuksia uudesta 1.08 softasta....

Joopa joo....

Tämän topicin tarkoituksena on kertoa erilaisista kokemuksista uutukaisen 1.08 softan osalta. Omat kokemukseni (testailu jatkuu) ovat seuraavanlaisia (olen nyt ottanut käyttöön 1.08:n ja paluuta ei sitten enää ole...).

Kokoonpanoni:

Originaali flashissa + Dreamflash 1.4
1. Hydra Atlantis kaikilla herkuilla
2. ruDream fixattu 0607-versio melkein kailla herkuilla
3. Trillenium v0.1 (hydran pohjalle rakennelty image, kaikkia herkkuja ei käytössä)

Sitten noita havaintoja:
1. Dreamflash; suurin puute on nimeämisen osalla; nimen pituus on rajattu (itse mieluusti editoin imagen nimeä, nyt ei mahdollista koska liian pitkä nimi estää Dreamflashin toiminnan)
2. Atlantis; hyvää on esim tekstitys bullz-textin avulla ... toimii kuin juna ja on ihan oikea tekstitys. Fontti vaan on ihan oikeasti anuksesta, käyttipä bullzin omaa, tai järjestelmäfonttia. Pitäisi ottaa asiakseen etsiä jokin kelpo linux fontti tuota varten..... Emuselecta (softam@jotain) on asia jota minun pieni mieleni ei jymmärrä ollenkaan, miksi asioita pitää tehdä helvetin vaikeasti. ruDreamin aiklinaan lanseeraama tapa valita emu on ihan hyvä ja toimiva juttu. Radegast editori on yhä sieltä samasta lävestä kuin bullzin fontitkin ... homman joutuu yhä hoitamaan ulkopuolisella editorilla jos valmista haluaa... Mary’s keybundle on lähes ihana juttu, nopea, toimiva ja huoleton; tässä on sitä jotain jonka soisin leviävän Hydrasta muihinkin imageihin. 1.07.4:sta on pahentunut mm. kanavien vaihdon yhteydessä tapahtuva boxin ”omapäisyys”, eli moottori alkaa kääntyä mihin sattuu ja nyt sitä ei saa kumottua edes lame näppylällä ... jaksaa huvittaa vallan vitusti kun vaihtaa kanavaa esim positiolla 42E ja Hydra päättääkin että parempi kanava löytyy 15W positiosta (Brazil jotain, no ehkä boxi rakastaa portugalin kieltä....) Erittäin herkkä boxi on aloittamaan tuon omapäisyyden kun käytössä on Newcamd-emu..... Pientä epävalkaisuutta Hydran osalta, olen saanut sen nurin pari kertaa... anyway, tämä on nyt se perheen ykkösimage johon bootissa mennään jos toisin ei valita..... kuva rgb:lla menettelee.
3. ruDream; jumankeka pojat on onnistuneet tekemään oikein nikkarin unelmaimagen....peruspaketissahan ei ole kuin common interface ja Dreamcrypt... jippii, sitten ei kun nikkaroimaan kaikenlaisten emupakettien yms. kanssa. Varmuuden vuoksi osa valmiista addon emuista antaa checksum errorin, joten ei kun latailemaan kaikenlaisia tar.gz paketteja ja jännitämään mitä kustakin tulee kun käynnistää addonin asentelun.... Kuvanlaatu parempi kuin Hydrassa, image vakaampi kuin Hydra ja kertaakaan boxi ei ole ollut omapäinen ruDreamin kanssa. Emuselecta on se oikea ruDreamin selecta ja toimii kuin juna.....
4. Trillenium.... ei vielä tarkempaa kuvatusta itse asiasta. Monia Hydran juttuja on tehty uusiksi, joitakin vain nimetty uusiksi. Puutteena mm. bullzin puute ....Sky-Italyn avaakin Scam eikä Newcamd.... vähemmän taipumuksia omaperäisyyteen....


että sillai.....
 
Ylös