Kiinnostaako presidentivaalit...

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

pekko

Huoltovalikon jäsen
Kiinnostaako presidentivaalit...

Presidentin vaalit 2006. Itse ainakin katselen melko tarkkaan nämäkin vaalit ja niihin liittyvät ns. vaalikeskustelut. Jos on skeptinen(?) niin saamme uuden hieman änkyttävät Matin. Se olisi ihan sopivaa jatkoa nykyiselle linjalla.

Mutta asialinjalla mentäessä, melkeimpä sama on kuka näistä 3 pääehdokkaasta tuleekin valituksi, niin Suomessa ei muutu seuraavan pressan aikana mikään dramaattisesti, tietenkin jos Matti tai Sauli valitaan niin yksinhän noi joutuvat kättelemään pressanlinnassa.

Ainoa ehdokas joka yllätti positiivisesti (taisi olla myös ainoa lause, tältä ehdokkaalta) oli tämä musta lammas, joka kysyi muilta ehdokkailta että miten paljon yrittäjälle jää 100€:sta käteen, jokainen kuitenkin sanoi että yrittäjäksi pitää kannustaa. Samainen vastasi että 10€ tai alle jää yrittäjälle itelle, kunhan valtio on ensin omansa, veroina vakuutusmaksuina ja muina kuluina.

Täytyy kyllä sanoa että jokainen näistä kolmesta osaa oman asiansa erinomaisesti, ja kukaan ei ole samanlainen, ainoa joka kaipaisi näyttöä vielä on Matti. Saulilla on tietoa ja taitoa, kuten myös Tarjalla. Mutta kuten he ovat sanoneet Suomen Presidentin tulee olla koko suomen pressa, lisäksi "edustaa" Suomea suomen rajojen ulkopuolella, ja tämä on nykyaikana ehkäpä se kuitenkin tärkein Pressan tehtävä.

Vanhasen kampanja on jo tuottanut tulosta; "Matti linnaan."

Piruuttani oisin laittanut äänestyksenkin mutta liian vaikea homma
 

xxx

Rekisteröimätön kävijä
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös