Kartoitus: missä imageissa / konfiguraatioissa jumittaa

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Moveq

Huoltovalikon jäsen
Kartoitus: missä imageissa / konfiguraatioissa jumittaa

Päivitettyäni Geminin2:n v2.3:een olen huomannut, että boxi jumittelee aika-ajoin ja näihin jumeihin ainoa lääke on totaalinen power off. Näitä jumitteluja en muista tapahtuneen juurikaan (jos yhtään) tuolla v2.2:lla. Minkäslaisia kokemuksia muilla on eri imageista? Tuolla joku taisi kommentoida, että v2.1 tuntuisi toimivan vakaimmin, onko tämä yleinen käsitys?

Seuraavissa tilanteissa on esim. tänään tuo v2.3 jumittanut omassa käytössä:
- HDD virrat poissa ja pitäisi juuri alkaa nauhoitus eli alkaisi nostaa poweria, samassa lykyssä painetaan VIDEO nappia saadakseen esiin listan tallennuksista

- Tallennus käynnissä ja samalla toistetaan toista tallennetta, hyppiminen "fast skip" napeilla aiheutti jumin

Itsellä käytössä kaksi DM7025 boxia, joista toisessa kovalevy jaettuna molempien käyttöön lähiverkossa. Jumeja tuntuisi esiintyvän huomattavasti vähemmän mikäli toinen boksi (jossa ei HDD:tä) otetaan pois yhtälöstä. Kovalevytön boksi ei ole tainnut jumittaa kertaakaan. Molemmissa siis Gemini2 v2.3.

Kaverilla myös DM7025 joka tallentelee verkkoon Linux RAID fileserverille ja ei kuulemma ole jumitellut. Olisikohan tuo kovalevy nyt näiden jumien alku ja juuri? Tai siis softa joka sitä ohjaa. Yksi mikä myös arveluttaa on tuo SMB jako toisen boksin kovalevylle, pitäisi varmaan tarkistaa oliko siinä jotain lock/nolock optioita yms..
 
Ylös