Kahden virittimen käyttö?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

jammatti

Huoltovalikon jäsen
Kahden virittimen käyttö?

Aloittelijalta hieman kysyttävää.

Eilen tuli Saksasta 7025+ S/S-virittimillä sekä Conax-modulilla. Asensin oman kiintolevyn ohjeiden mukaan ja kaikki asennuksia myöten on mennyt ok. Softa on viimeisin mukana tullut Enigma2, v.2.3. Kanavat löytyivät ja tilaamani maksukanavatkin näkyvät korttini avulla. Käytössäni on cd-putiikin lautanen.

Nyt kuitenkin jos tallennan jotain, niin en voi katsoa toista kanavaa (no free tuner.). Puhumattakaan, että voisin tallentaa yli yhtä kanavaa samanaikaisesti. MISSÄ VIKA? S-virittimet on liitetty toisiinsa mukana tulleella antenninjohdolla (loop-through) aivan ohjekirjan mukaisesti, ja b-viritin käyttää a-virittimen signaalia.

Olen kovasti yrittänyt löytää tältä (erinomaiselta) palstalta sekä germaanien omilta apua.

Jukka Ahon sivuilla (znark) todetaan näin: "Tallennuksia voi aloittaa eri kanavilla melko vapaasti – toki kuitenkin niissä rajoissa, jotka kaksi viritintä asettavat. Samasta nipusta voi yhtäaikaisesti tallentaa useampaakin kuin vain yhtä ohjelmaa."

Miten tämä sama tehdään 2xS-virittimillä?
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG B6 OLED 55" + Genelec
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 

pmantynen

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Forssa
Laitteisto
Vu+ Duo (sat), Vu+ Solo2 (sat) + 2x Sundtek USB, lautaset: T90, Gibertini 150 (polarmount), Gibertini 100 (diseqc-moottori)
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös