Jtag flashaus & Linux boot cd ohjeita ?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

kellog

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Helsinki
Latasin koneelle 107[1].3_rd_v20040127modify.img imagen joka perustuu ruDreamin muokattuun imageen. Image oli ominaisuuksiltaan hyvä, mutta vakaudeltaan surkea. Mm. kiintolevynauhoitukset kaatoivat koneen aina, jos levy ei ollut jo valmiiksi pyörimässä (mitä ei tapahdu esim sf imagella ikinä).

Pari päivää sitten db oli kaatunut yöllä itsekseen ja sen tuloksena laite ei suostu käynnistymään enää ollenkaan. Konetta käynnistättäessä näyttöön ilmestyy valo, mutta ei mitään tekstiä. Laitteeseen ei pääse myöskään nollamodeemipiuhalla kiinni, ei vaikka olen antanut koneen seistä piuhat irroitettuna yli 15 tuntia lepäämässä. Nyt irroitin myös kiintolevyn, mutta siitä tuskin on suurtakaan iloa. Jos ei muutaman päivä lepo auta, ei taida jäädä muita vaihtoehtoja kuin flashata laite jtagilla. Mahtaakohan tuohon löytyä tarkkoja ohjeita jostain ?
Yleisohjeesta löytyy kaikki muu, mutta tuohon virransyöttöön on olemassa ilm. joku näppärä ratkaisu, jolla virran saa suoraan lpt:stä ta db:stä ?
Muistelen nähneeni jossain jotain mainintaa myös linux bootticd:stä, jossa olisi kaikki jtag flashaukseen tarvittava mukana. Tuollainen olisi näppärä, sillä minulla ei ole tällähetkellä missään koneessa linuxia asennettuna. Muistaako kukaan nähneensä vastaavaa ?

Kannattaisiko jollain ohjelmalla yrittää vielä hakata flashin tyhjennystä, vaikka db ei tunnukaan reakoivan mihinkään yrityksiin mitenkään ?

Toimiiko muuten USB tikut nykyään HD:n rinnallla ilman ongelmia ?
Ilmeisesti kannattaa alkaa ajamaan noita testi-imageita usb:n tai hd:n kautta. Sillon ei vain ilmeisesti pysty käyttämään noita auto-update ominaisuuksia.

Onko joku muuten kirjoitellut scriptejä, joka hakisi päivityksiä image on hd:n kanssa oikein oikeisiin imageihin ? Omia scriptejähän pystyisi kai ajamaan melko helposti useista eri imageista.
 
Takaisin
Ylös