JIM-kanavan maksuton netti-TV aukeaa lokakuussa

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
JIM-kanavan maksuton netti-TV aukeaa lokakuussa

Suomessa TV-ohjelmien tarjoaminen internetin kautta on muutaman vuoden aikana yleistynyt huomattavasti, jonka vuoksi monia Yleisradion, MTV3:n ja Nelosen televisiossa näyttämiä TV-ohjelmia voi nykyään seurata ilmaiseksi tai pientä maksua vastaan suoraan internetistä TV-toimijoiden omilta kotisivuilta.

Nyt internetin kautta katsottavien ohjelmien tarjonta laajenee entisestään, kun JIM-kanava lanseeraa katsojilleen täysin maksuttoman netti-TV-palvelun lokakuun alussa. Uusi palvelu aukeaa 6. päivä ja Jimin tarjoaman catch up -palvelun myötä kuluttajat voivat katsella televisiossa esitettyjä ohjelmia uudelleen netti-TV:n kautta seitsemän päivän ajan niiden ensiesityksen jälkeen.

Aivan kaikkea Jimin sisältöä ei kuitenkaan nähdä netti-TV:ssä tekijänoikeudellisista syistä, mutta tarjolle luvataan ainakin JIM D -dokumentteja, matkailuun, vapaa-aikaan ja remontointiin liittyviä sarjoja sekä kausittain vaihtuvia suosikkisarjoja, joista esimerkkinä kanavan tiedote mainitsee Gene Simmonsin sukukalleudet -sarjan (Gene Simmons Family Jewels).

Tiedotteen mukaan "Ohjelmien katsominen onnistuu kaikilla yleisimmillä käyttöjärjestelmillä ja selaimilla", joka tarkoittanee sitä, että sisältöä katsellaan internet-selaimen ja Flash-laajennuksen avulla. Palveluun ei tiedotteen mukaan tarvitse myöskään rekisteröityä, joten katselun aloittamiselle ei ole asetettu turhia hidasteita. Live-katseluun palvelu ei aivan taivu, mutta tiedotteessa luvataan ohjelmien ilmaantuvan nettikatseluun noin tunnin viiveellä TV-lähetyksiin verrattuna.

Palvelun toiminta rahoitetaan mainoksilla, mutta ainakaan toistaiseksi ei ole tietoa siitä, mihin kaikkialle mainoksia on tarkoitus palvelussa sijoittaa. Selaimessa tutuksi tulleiden teksti- ja kuvamainosten ohella mainoksia saatetaan siis nähdä myös katsottavissa videoissa.


lähde: Afterdawn
 
Ylös