Isoveli haluaa valvoa, kapuloita rattaisiin!

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi
Isoveli haluaa valvoa, kapuloita rattaisiin!

Euroopan komissio ja jäsenvaltioiden ministerineuvosto vaativat pidettäväksi kirjaa kaikkien 450 miljoonan eurooppalaisen puhelimen ja Internetin käytöstä. Jos tämä suunnitelma huolestuttaa, allekirjoita tämä vetoomus.

Mitä väärää teletietojen tallennuksessa sitten on? Tallennettavat viestiliikennetiedot paljastavat, kuka on soittanut tai lähettänyt sähköpostia kenelle, mitä verkkosivuja ihmiset ovat lukeneet ja jopa missä he ovat olleet matkapuhelimineen. Puhelinyhtiöt ja Internet-operaattorit velvoitettaisiin tallentamaan nämä tiedot kaikista asiakkaistaan. Poliisi ja tiedustelupalvelut ympäri Eurooppaa pääsisivät käsiksi liikennetietoihin. Tallennusvelvollisuus kestäisi eri esitysten mukaan puolesta vuodesta jopa neljään vuoteen.

Jos teletietojen tallennusvelvollisuus toteutuisi, niin viranomaiset pääsisivät sekaantumaan kaikkien 450 miljoonan eurooppalaisen yksityiselämään mikä laajentaisi valvontamahdollisuuksia ennennäkemättömästi. Se kumoaisi samanaikaisesti useita turvapuskureita, joita mm. Euroopan ihmisoikeussopimuksessa ja tietosuojadirektiivissä on väärinkäytöksiä vastaan asetettu.

Teletietojen tallennusvelvollisuus tarkoittaa, että viranomaiset voivat sekaantua yksityiseen elämääsi, olipa sinua epäilty rikoksesta tai ei.


Jos et hyväksy edelläolevaa allekirjoita sivulla
http://www.dataretentionisnosolution.com/index.php?lang=fi
oleva vetoomus, Ajattele vaikka Raitsaa, joka lain toteutuessa joutuisi ylläpitämmän rekisteriä jokaisesta kävijästä pahimmillaan neljä vuotta.....
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
3 * Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG 77CX6LA + Genelec + RasPi/Moode + Adam T5V + T7V + T10S - ArcoLinux
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös