Hydrien näpräys

  • Viestiketjun aloittaja Ix
  • Aloituspäivämäärä
Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Ix

Huoltovalikon jäsen
Hydrien näpräys

Leipohan se loota vihdoinkin kiinni :D Pääsee pitkästä aikaa taas näpräämään... Nyt pääsiin ekaa kertaa jopa lataa softan sisään sarjakaapelin kautta. Laatikko rupesi pikkuhiljaa jumiutumaan tietyiltä ominaisuuksiltaan ja lopulta ei sitten enää suostunut buuttamaan edes originalsoftalle (1.08) mikä on sisäisellä flässillä? Käyttö on ollut pääsääntöisesti kanavasurffailua - ei mitään spesiaali emuleikkejä :)

Hydra atlantis toimi pitkään (2kk) ja hienosti mutta olen huomannut, että Hydran controlpanelin mukana on tullut myös muutamia ongelmia. Esim. jostain syystä volumen säätö rupesi temppuilemaan usean controlpanelin päivityksen jälkeen, vaikka RemoteControl säädöt on edelleen defaulttina. Vai johtuukohan jostain muusta?
Lisäksi Joske settings vetää ainakin mulla kaikki kanavalistat aivan ruvelle. Ei edes Dreamsetillä saanu enää kuntoon. Ainoastaan omat suosikkilistat toimi.

Illan tulevia näpräyksiä nopeuttaen kysyisinkin nyt ns hieman "jälkeen jääneenä": Toimiiko softat Hydra Achilles ja B1_108_2 --> Original 108_1 softan+Dreamfläsä1.4:n kanssa? (Orinal tietty sisäisellä fläsällä). Ja onko vielä syytä päivitellä tuohon beta-versioon? Ilmeisesti muutamat ovat jo kokeneet sen toimivaksi, mutta onko se päivityksen arvoinen verrattuna achillekseen?
 

Ix

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös