Hollannin jalkapallon pääsarjan tv-oikeudet CANAL+:lle

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
Hollannin jalkapallon pääsarjan tv-oikeudet CANAL+:lle

CANAL+ täydentää kansainvälistä jalkapallotarjontaansa tekemällä kaksivuotisen sopimuksen Hollannin jalkapallon pääsarjan televisioinnista ja näyttää nyt valtaosan eurooppalaisista huippujalkapallosarjoista. Suomalaisittain sarjan kiinnostavimmat pelaajat ovat maajoukkueen runkomiehet Joonas Kolkka ja Mika Väyrynen. Ensimmäinen tv-ottelu nähdään tulevana sunnuntaina, kun Feyernoord kohtaa Ajaxin.

CANAL+ on kansainvälisen huippujalkapallon kotipesä. Hollannin sarjan hankinta takaa, että näytämme nyt valtaosan eurooppalaisista huippusarjoista. Ja toki maajoukkuemiestemme Kolkan ja Väyrysen otteet kiinnostavat suomalaisia, Suomen toimitusjohtaja Caspar Berntzen toteaa. Hollannin Eredivisie on tunnettu erittäin runsasmaalisena sarjana, jossa peli perustuu pitkälti hollantilaiselle jalkapallolle ominaiselle hyökkäävälle pelityylille. Hollanti kantaa myös vahvoja perinteitä suomalaispelaajien kansainvälisenä ponnahduslautana. Jari Litmasen ja Sami Hyypiän jalanjälkiä ovat seuranneet vuosien aikana useat entiset ja nykyiset maajoukkuepelaajat.

Tällä hetkellä Hollannin liigassa nähdään kolme Suomen A-maajoukkuepelaajaa. Seurajoukkueissaan vaikuttavat NAC Bredan Joonas Kolkka, Saksaa vastaan pelatussa MM-karsintaottelussa maalin tehnyt Heerenveenin Mika Väyrynen sekä Niklas Moisander.

Hollannin liigassa pelataan perjantai-iltaisin, mikä tarkoittaa että CANAL+:n jalkapallontäyteinen viikonlopun urheiluohjelmisto alkaa jo perjantaina kello 21.45.


lähde : Canal+ / Sportti.com
 
Ylös