HD DVD laatuerot

  • Viestiketjun aloittaja Mixu
  • Aloituspäivämäärä
Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Mixu

Valvoja
Sijainti
Turku
HD-DVD laatuerot

Nyt olen muutamalla leffalla jo ehtinyt kokeilla miltä HD-DVD maailma tuntuu. Ja minulle pienenä yllätyksenä tuli leffojen suuret laatuerot. Tottakai tiesin, että joitakin parempia ja sitten taas huonompia julkaisuja tulee vastaan. Nyt katsottuna on:

- King Kong (Miellyttävä kuvanlaatu, terävä/tarkka ja värikylläs kuva. Hyvin hyvin pienellä kohinalla jota ei katselupaikalle näy)

- Training Day (Tähän asti parhaimman laatuinen katsomani elokuva. Ei kohinaa/kuvan elämistä. Tarkka ja värikylläs kuva)

- Apollo 13 (Pikku pettymys. Ehkä sen takia, että odotukset olivat suuret. Ihan OK kuvanlaatu, mutta jos tätä katsoisi tavallisen DVD:n kanssa rinnan niin ero ei olisi kovinkaan suuri. Aika pehmeä ja se suurin terävyys uupuu.

- Miami Vice (Todella suuri pettymys. Tummissa kohdissa kuvan eläminen on huonon VHS kopion luokkaa. Kirkkaissa kohdissa, kuva näyttää OK:lta mutta silti paikoin pehmeältä.

Superman Returns tuli justiinsa eikä sitä ole vielä kokeiltu laisinkaan. Odotukset on tosin suuret. Nämä kaikki arviot ovat vain omia tuntemuksiani. Tykin säädöt eivät vielä ole löytäneet parasta kohtaansa, eli sekin voi vielä auttaa asiassa. Mites muut olette kokeneet nämä laatuerot?

Mixu
 

aarno2815

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
H:ki
Laitteisto
tykki: JVC DLA-X5000
kangas: ALR 105"
vahvari: Yamaha RX-A1080
Naim Nait XS2
kajarit: Wilson Benesch Square Two+Arc+Dynaudio
Excite 22
subbarit: 2xElac sub3030
Panasonic DMP-UB900 soitin
Sony UBP-X800M2 soitin
ATV+ 4K medialaite
TV: Sony KD-77AG9 772 oled
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös