Hauppaugen Nexus-kortti, ProgDVB ja moottori

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

kauhu

Huoltovalikon jäsen
Veronpalautus rahoja pitäisi johonkin päästä jo etukäteen tuhlaamaan ja ajattelin vihdoin päivittää Triaxin multifocus peilini moottorilla ohjattavaan kokoonpanoon. Kysymys heräsikin, että toimiiko tuo moottorin ohjaus tuolla ohjelmalla, kuin vettä vain, vai tuleeko ongelmia eteen. Ainakin Hauppaugen oma ohjelma käsittääkseni moottoria ohjaa ihan kiltisti, mutta entäs tuo vähän epävirallisempi julkaisu?

Moottoriksi olen Samin kaupasta valkannut HH-120 yksilön, antenniksi Triaxin 110 alumiinisen hässäkän ja mikroaaltopääksi Invacomin 0,3dB:n laitoksen.

Onko tuossa jotain muuttamisen varaa, vai mennäänkö noilla eteenpäin?
Lähinnä tuon peilin alumiinisuus hämää, toisaaltahan on hyvä, että on kevyt, ettei moottori ole niin kovilla peiliä siirrellessä, mutta onko haittapuolena sitten tuuli? Luulisi ainakin, että tuollaista kevyempää peliä tuuli riepottelee helpommin, kuin hieman massiivisemmasta materiaalista tehtyä, vai onko tuo pelkkää luuloa?

Multifocusista moottoriin siirtymisen tärkein syy on juuri tuuli ja sen paino, koska tuo multifocusantenni painaa aika paljon ja se on kiinnitetty lautaseinään (kohtuu järeillä ruuveilla kuitenkin, mutta pulttaus ei oikein onnistu :( ) ja kovan tuulen jälkeen on lähes aina ruuvattava pari ruuvia paremmin kiinni, jotka eivät ole tukirakenteisiin yhteydessä.

Searchilla etsin täältä ja löysin pari ketjua tuohon nexukseen liittyen, mutta en oikein tuosta moottorin ohjauksesta päässyt täyteen varmuuteen. Ilmeisesti jokin plugini tuohon auttaa, mutta varmistusta vielä tahtoisin, etten ihan turhaan mene moottori-hässäkkää ostamaan.

Kiitokset vastauksista jo etukäteen.
 
Ylös