Grundig DSR 6450 ja PlusTV

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

tzepe

Huoltovalikon jäsen
Grundig DSR 6450 ja PlusTV

Terve,

minulla on käytössä tuo yllämainittu satelliitti/terrestriaali -vastaanotin jossa on PVR-ominaisuus. Laite on toiminut pikkuvikoja lukuunottamatta melko hyvin niin kauan kuin siinä käytettiin pelkkää Canal Digitalin conax-korttia. Nyt kun koneessa on myös PlusTV:n conax-kortti on ilmennyt ongelmia.

Eli lyhykäisyydessään laite ei suostu toistamaan mitään PlusTV:n kanavilta tallennettuja ohjelmia. Tallennus toimii normaalisti ja ohjelma tulee näkyviin PVR-valikkoon, mutta yritettäessä toistaa ohjelmaa, sen salaus ei suostu avautumaan. Tilanne on täysin sama riippumatta siitä onko PlusTV:n kortti ylimmässä korttipaikassa vai CA-moduulissa alemmassa korttipaikassa. Normaalissa katselussa PlusTV:n kanavat aukeavat ongelmitta.

Canal Digitalin salatuilta kanavilta tallennukset ja niiden toistot toimivat normaalisti. Myös vapailta kanavilta tallennetut ohjelmat toistuvat normaalisti.

Olisikohan kenelläkään hajua mistä tässä on kysymys?

Ai niin, unohtui mainita että time shiftillä tallennetut ohjelmat toistuvat myös PlusTV:n kanavilta. Purkaakohan time shift-toiminto salauksen jo tallentaessaan ohjelmaa?

tzepe
 
Ylös