Laite-esittely GoldenInterstar G-150 ja G-200

  • Viestiketjun aloittaja PNP
  • Aloituspäivämäärä
Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

PNP

Valvoja
Sijainti
Turku
Laitteisto
VU+ Ultimo 4K, Duo4k, Samsung 4k 65", AppleTV
Kyseessä kaksi android boksia, valmistajan mukaan laitteiden erona muistimäärä ja liitäntöjä, mutta kuvasta voi päätellä yhden merkittävän eron.
Kaikki.jpg
Kuvassa keskellä siis G-150 ja G-200, kuva tuossakin ehkä hieman valehtelee ja kokoero on merkittävämpi kun pidät molempia kädessä. Kuvasta ei näy paksuus ero, joka on myös huomattava, G-200 0n noin puolet G-150:tä.
Kuvassa oikealla kummankin mukana tuleva kaukosäädin, sekä vasemmalla erikseen myytävä airmouse kaukosäädin, jossa alla myös täysi näppäimistö, mutta siitä enemmän omassa jutussa.
Laitteiden mukana tulevat kaukosäätimet ovat ns. tökstöks mallia hiiren liikuttelun osalta, eli kun painaa hiiren kuvan omaavaa näppäintä, vaihtuu nuolinäppäinten toiminta kursorin liikutteluksi joka on kohtalaisen rasittavaa pidemmän päälle. Myös se tosiasia että näissä bokseissa, kuten useimmissa muissakin, on tavallinen android versio joten asennettavat appit eivät tue kaukosäädin käyttöä käytännössä lainkaan, puoltaa ehdottomasti joko tuon erillisen kaukosäätimen hankkimista, sillä kursorin liikuttelu on helppoa air mouse toiminnolla ja tekstiäkin saa syötettyä näppärästi alapuolen täysnäppiksellä, tai sitten oikean hiiren /näppiksen käyttämisetä.

Takaliittimet.jpg
Kuvassa molempien takapaneeli, G-200:ssa ei ole kuin mukana tulevan IR-vastaanottimen liitin sekä ethernet ja HDMI liitännät, oikeanpuoleisin liitin on virtalähteen liitin.
G-150:ssä lisäksi nuo SPDIF ja AV liitännät, sekä neljäs USB.

Sivuliittimet.jpg
Sivulta G-150:ssä löytyy SD korttipaikka sekä kolme USB liitintä.
G-200:ssa kaksi USB ja microSD.

Kädessä200.jpg
Kuvassa G-200 vielä kädessä, joka korostaa laitteen pienuutta, jos G-150 ottaisi samoin käteensä, ei juuri sormenpäitä enempää näkyisi.

Erona laitteissa siis teknisesti vain muistin määrä, jota G-150 vain 1GB ja G-200:ssa tuplasti, se tuntuu olevan ratkaiseva ero, koska esim. Katsomo ei suostu edes asentumaan ja HBO ei toimi kuin valikoiden osalta G-150:ssä, myös muiden video appien käyttö on hieman tahmaista ja toisto alkaa hidastellen, G-200:lla sen sijaan kaikki toimii ja ihan kohtuu reippasti.
Molemmissa on järjestelmänä android 6 mutta käyttöliittymä on G-150:ssä hieman räikeämpi ja G-200 hillitympi, saman ajavat molemmat mutta omaan silmään kaikinpuolin G-200 on miellyttävämpi.
Päävalikko150.jpg
AppValikko150.jpg
Päävalikko200.jpg
AppValikko200.jpg
G-200 löytyy myös vakiona IPTV osio, joka tukee suoraan Stalker tyyppisiä iptv palveluita.

Näistä kahdesta G-150 on hieman tahmea, perusversio jota voi suositella lähinnä Kodi ja Netflix käyttöön, mutta G-200 on näppärä matkaboksi, jossa pyörii appit mukavasti, eikä mikään kokeiltu appi ollut pettymys, yleisesti HBO Nordic on aika vaativa boksin suhteen mutta sekin toimi mainiosti, myös katsomo joka ei myöskään ole helpoin appi toimi aivan hyvin.
Molemmat ovat 4k laitteita, joten esim. Kodin HEVC videot toimivat mainiosti.
Molemmista löytyy Googlen Play kauppa, joten appien asentelu ei ole ongelma.
Molempien kieleksi saa valittua myös suomen, se helpottaa lähinnä asetusten tekemistä, launcher on molemmissa vain englanniksi.

Laitteita löytyy sponsori kaupasta.

Golden Interstar G-150 4K Android 6.0 Smart TV Box, 4K/UHD@60Hz, Play Store, quad core - Android-laitteet - Android
Golden Interstar G-200 Mini 4K Android 6.0 Smart TV Box, 4K/UHD@60Hz, Play Store, quad core - Android-laitteet - Android

Laitetaan tähän vielä tuon erillisen kaukosäätimen linkin, mutta siitä tulee erillinen juttu kunhan saan testailtua eri laitteilla kuinka toimii.
Golden Interstar airmouse kaukosäädin QWERTY-näppäimistöllä Android-bokseja varten - Android-laitteet - Android
 

Artsi-

Huoltovalikon jäsen
Laitteisto
Vu+ Solo2
Octagon SF4008
1,1m moottoriantenni
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Pakana

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Sipoo
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Japekki

Huoltovalikon jäsen
Laitteisto
VU+ Uno 4K
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

teletabbi

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Vaasa
Laitteisto
LG 50 Nano DVB-T2/ DVB-S2
Golden Media Vizard Vote DVB-T2/DVB-S2
Octagon SF8008 4K UHD Wifi DVB-T2/DVB-S2
Canal Digital 110cm Offset, 4 LNB
Yamaha RX-V800RDS + OR280Hi+JBL EC25 keskiämyri
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 
Ylös