Kysymys- ratkaistu Global TV Pro+

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

osexm

Huoltovalikon jäsen
Laitteisto
VU+ Ultimo
Naapuri on kova poika osteleen kaikennäköistä ja tietysti sitten toisesta päästä pitää luopua vanhoista. On sovittu että kaikki elektroniikka joka on menossa roskiin kiertää ensin mun kautta. Tällä kertaa kassista löytyi mm. Vu+ Solo SE2 tuplavirittimellä ja avaamaton Android boxi Global TV Pro+.

Tuo Solo on ilmeisesti ihan OK ja jos en keksi sille käyttöä niin laitan myyntiin tai annan eteenpäin. Mutta tunteeko kukaan tuota Global TV Pro boksia ? Se on ostettu n. pari vuotta sitten Singaporesta joltain katukauppiaalta. Laitoin sen tulille ja nettiselain toimii, lataukset toimii mutta kun yrittää mennä App Storeen tai Global TV kuvakkeesta eteenpäin niin ilmoittaa että boksi pitää aktivoida. Sama aktivointipyyntö tulee kun yrittää päivittää Androidin (nyt 7.0). Aktivointiin tarvitaan 6-7 numeroa/kirjainta. Osa teksteistä on englanniksi mutta olisko kiinaksi jotain oleellista? Aktivointikoodin saa kuulemma myyjältä :)

Sisuskamat voi olla identtiset jonkun muun merkin kanssa. En ole IPTV harrastaja joten en tiedä onko kyseessä ehkä siihen liittyvä aktivointi ?

Tuossa pari kuvaa. Onko ideoita jatkokäyttöön ?

IMG_1266.JPG IMG_1267.JPG
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
3 * Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG 77CX6LA + Genelec + RasPi/Volumio - ArcoLinux
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös