Laite-esittely GigaBlue HD800SE

  • Viestiketjun aloittaja PNP
  • Aloituspäivämäärä
Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

PNP

Valvoja
Sijainti
Turku
Laitteisto
VU+ Ultimo 4K, Duo4k, Samsung 4k 65", AppleTV
Uusi malli GigaBluelta, parannuksina toinen USB liitin ja mahdollisuus lisätä DVB-T/C viritin.

WP_000011.jpg

WP_000012.jpg

WP_000013.jpg

Laite on ulkoisesti samanlainen kuin solo malli, näyttönä 7 segmentti näyttö, näppäimet kanavan vaihtoon ja äänenvoimakkuuteen, luukun alla korttipaikka ja CI paikka sekä yksi USB2 liitin.
Kaukosäädin hyvä perussäädin, toimii herkästi ja sisältää nyt myös kaikki tarvittavat näppäimet enigman käyttöön, ei tarvitse enää viritellä audio näppäintä muihin näppäimiin.
Kuvassa myös erillinen DVB-T/C hybridi viritin.

WP_000014.jpg

Takaa löytyvät samat liittimet kuin solossa, lisänä paikka optiona ostettavalle DVB-T/C virittimelle.

Näytä liitetiedosto 3092
WP_000015.jpg
Sisältä löytyisi hyvin tilaa kovalevylle, mutta varmastikkin hinta syistä on sata liitantä jätetty pois.
Näin ollen kovalevyä haluavien pitää tyytyä USB2 tai verkkolevyyn, jotka kyllä toimivat erittäin hyvin tämänkin boksin kanssa.

Ohjelmisto puolella alkuperäis image on samaa kuin sololla, ja sisältää mm. tuen ulkoiselle USB virittimelle. Mutta tällä hetkellä beta versiossa oleva, dreamboksista ja VU+ tuttu AAF on saatavana myös GigaBlue malleille, sitä voisikin suositella jo käyttöön. Itselläni se on ollut nyt jonkin aikaa testissä, ja on pelanut aivan kuten VU:ssakin.
Kyseinen image löytyy oheisen ketjun kautta, mutta vaatii kirjautumisen saksankieliselle foorumille, itse en puhu sanaakaan saksaa, ja onnistuin sen sieltä silti saamaan, joten kynnys ei ole korkea.
http://huoltovalikko.keskustelupals...eads/open-aaf-beta-image-gigablue-800se.9411/

Tässä alkaa olla aloittelevalle harrastajalle, ja miksipä ei myös kokeneemmallekin joka haluaa halvemman boksin, mainio paketti. Kun hankkii samalla kertaa myös tuon hybridi virittimen, niin saa antenni tai kaapeliverkonkin samaan boksiin, eikä tarvitse kahta boksia.

AAF image on helppo yhdistää verkkolevyyn, kuten kaikki nykyaikaiset Enigma2 imaget. Testeissä toimivat hyvin VU+ Duo:n, AZBox Premium HD+:n levyt, sekä e-Trayz ja FreeNAS verkkolevyt.
Myös jaon liittäminen kovalevyn paikalle Enigmassa on yhden asetuksen valinta, jakoa asetettaessa. Sen jälkeen boksi toimii kuten siinä olisi kovalevy sisällä.
 
Ylös