Geneva XXL on samalla sekä tv-taso että kotiteatteri

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
Geneva XXL on samalla sekä tv-taso että kotiteatteri

Sisustukseen panostavaa luulisi kiinnostavan tv-taso, joka korvaa sekä stereolaitteiston että kotiteatterin. Noin 170 cm leveä Geneva XXL tarjoaa laskutilan vähän suuremmallekin televisiolle, mutta se sisältää lisäksi cd-soittimen, radion, iPod-telakan sekä kaiutinjärjestelmän.

Genevan XXL muodostaa valmistajan mukaan 180 asteen äänikuvan, joka perustuu D2Audio ja EmbracingSound -piiriteknologiaan sekä niitä varten suunniteltuihin kolmitiekaiuttimiin.

Korkeista äänistä huolehtii kaksi tuuman diskanttielementtiä, keski- ja matalataajuuksista neljä 5 ¼ tuuman elementtiä ja matalimmista bassoista yksi 12 tuuman elementti. Kutakin kaiutinelementtiä ajaa sadan watin digitaalivahvistin (7 x 100W).

Tason oven taakse voi piilottaa erilaisia television kanssa tarvittavia oheislaitteita, kuten dvd-soitin, kiintolevytallennin tai muu kuvalähde. Kaukosäätimen käskyt välitetään kaapin sisään infrapunalinkkien avulla. Laitteen mukana toimitetaan esiohjelmoitu ohjain, joka osaa useimpien televisioiden ja sen oheislaitteiden yleisimmät toiminnot.

Väriksi voi valita mustan tai valkoisen. Kumpikin viimeistely on aitoa pianolakkaa. Tason mitat ovat 169 x 48 x 53 cm ja paino 80 kiloa.

Genevan XXL on kaupoissa syyskuun lopulla hintaan 3200 euroa. Kotiin kuljetettuna se maksaa 3500 euroa.

http://www.tadistribution.fi/


lähde: Tekniikanmaailma.fi
 

APZ

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös