Gemini2 V3.70 ja NFS serveri

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

oh4kju

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Varkaus
Gemini2 V3.70 ja NFS serveri

Pitäisikö NFS serverin ylipäinsä toimia tässä imagessa? Vaikuttaisi, ettei ainakaan kaukosäätimestä sitä saa päälle, kuten pitäisi (asetukset on, mutta ei pelitä). Valitsin jaettavaksi kansioksi mm. media/hdd tai media/hdd/movie ja näillähän sen pitäisi (ainakin toiseen suuntaan pelaa näin) löytyä sitten verkosta?

Miten NFS serverin saa pystyyn telnetin kautta, jos nuo normaalit asetukset eivät pelitä? Millä komennoilla voisi tutkia, onko NFS serveri päällä? Varmaan verkkojakojakin voisi jollain komennolla tutkia/säätää manuaalisesti? Entäpä jos yrittäisin toisesta boxista mountata jollain komennolla (miten?), jos saisi jotain virheilmoa? Nythän siis käytän 7020:n webbihallinnan automount-listaa, joten en näe mitään virheilmoitusta miksi automount 7025:n levylle ei mene läpi. En myöskään tiedä, onko 7025:ssa NFS oikeasti päällä vai ei.

Joka paikasta löytyy kyllä ohjeet samba-jakoon, mutta nyt riittäisi kun saisi toisesta dreamboxista jotenin yhteyden 7025:een. Ei tämä yleensä näin vaikeaa ole ollut, nää on saanut säädettyä heittämällä kun vaan käynnistää NFS serverin, mutta uusissa imageissako ei sitten enää NFS:aa tueta? NFS client kyllä pelaa eli jako pelittää toisin päin, mutta ei sitten millään toiseen suuntaan...

Onko pakko virittää samba pelkästään kahden dreamboxin välile? Jotenkin järjetöntä...
 
Ylös