Gemini2 3.40 ja DNA:n maksukortti

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

jiivai

Huoltovalikon jäsen
Gemini2 3.40 ja DNA:n maksukortti

Terve.
Kävinpä hakemassa DNA:lta kortin jolla pitäisi saada eurosport ja euronews näkymään, kun taloyhtiö jossa asustan kuulemma maksaa niistä kanavista jotain maksua ja kortin sai ilmaiseksi hakea. Lupasivat viikoksi vielä muitakin maksukanavia houkuttimena näkyviin.
Ihan kiva, mutta en näy saavan tuon kortin avulla mitään näkyviin. Entiset avoimet kanavat toki näkyvät edelleen mutta eipä tule eurosportilta muuta kuin mustaa ruutua.

Boksi on siis Dreambox 7025+ kahdella kaapelivirittimella ja imagena Gemini2 3.40, johon kävin blue panelin kautta hakemassa CCam 2.0.5:n (Blue panel -> addons -> download (gemini server) -> Cam -> CCcam 2.0.5 - Complete). Kokeilin myös CCcam 2.0.8:aa joka valikoista myös löytyi mutta siinä ei ollut toiminnan kannalta mitään eroa joten nyt sisässä on 2.0.5.

Pistin sitten Blue panelin Auto-Camd Settingseista tämän CCamin defaultiksi ja lisäsin vielä listaan erikseen tuon eurosportin kanavaksi ja sille CCcamin käyttöön. Onko tässä jäänyt jotain älyämättä, tai olisiko kenelläkään sitten tietoa että toimiiko tuo pinkki DNATV:n kortti CCcamin kanssa ylipäätään?

Niin ja hyviä vapunalusia vastaajille ja vastaamatta jättäville =)
 
Ylös