Futsal

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
Futsal

Joku kyselee nyysseissä futsal (sisäfutis) näkymisestä sat-kanavilla. Mikäli hän vierailee foorumissamme tai sattumoisin joku toinen on aiheesta kiinnostunut niin...

Mikään suunnattoman suosittu lajihan tämä ei televisiossa ole mutta toisinaan on matseja siellä täällä näkynyt. En itsekään sen kummoisemmin ole aiheeseen kiinnittänyt huomiota mutta kanavina tulisi mieleen Portugalilaiset (30W), RAI Sport, Eurosport, 5E/4W Ukrainalaiset (heheh ei aavistustakaan mikä mutta jostain tulee toisinaan 4W?) sekä Tv sport Romania (varma) mutta senkin tilaaminen hieman hankalaa tänä päivänä, vaikka onnistuu kyllä:)

Tällainen lehdistötiedote osui silmiin->

Futsal is regularly shown on TV in Portugal, Spain, Italy, Ukraine, Russia, Belarus, Romania and Croatia.

Tähän voi kommentoida heti, että Espanjan oikeudet varmuudella La2-kanavalla, eli paikallinen YLEn kakkonen ja sitä ei näkyville saada millään ilveellä.

- 300'000 viewers visited the website www.uefa.com for the European Futsal Championship in February 2005, which correspond to the same amount of viewers for the whole year 2003.

- The Futsal spanish national team is the most titled team of all spanish collective sports. H.M the king of Spain received the delegation in Madrid in March 2005.

- UEFA TV rights for the European Futsal Championship were sold in South America (Brazil, Argentina), Australia, United States, Israel. On Eurosport, more than 27 millions telespectators watched the 16 games (14 live broadcasting), i.e. more than the UEFA U-19 Championship.

Seuraavalla saitilla ylläpidetään tietoja lajin tv-näkyvyydestä mutta kyseessä Portugalilainen sivusto ja arvaahan sen minkä maan sarjan otteluista tiedot pääosin kerrotaan:biggrin:
http://www.futsalsporting.com/FutsalTV.htm

Feedejäkin on muutama kappale näyttänyt olleen ja se saattaakin yksi keino seuraamiseen olla?
http://www.sat-benelux.nl/forum/search.php?mode=results
Tuonne hakuun ~futsal~

Minä tarkistelisin säännöllisesti 30W feed-taajuuksia mikäli aihe täälläpäin riittävästi kiinnostaisi. Sieltä tulee todella paljon urheilua päivittäin, kuten esimerkiksi jopa espanjan jääkiekkoa muutama päivä sitten.

Laitetaan varmoja havaintoja tähän ketjuun, kun silmiin kanavasurffailussa jatkossa lajia osuu...
 
Ylös