Euroline TSB3200 softan päivitys

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

kaitsu-71

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Espoo
Euroline TSB3200 softan päivitys

Viime kesänä tuli kännykkäliittymän vaihdon yhteydessä tuommonen Eurolinen boxi Markantalosta... Pitihän se tietty ottaa kun ilmaiseksi sai. Nyt sitten viimeinkin rohkaisin mieleni, ja ajattelin päivittää tuon softan, koska nuo YLEn tekstitykset on toimineet miten sattuu jo pitkän aikaa.

Sain tuossa maahantuojalta meilitse sitten ko. boxiin uuden softan, ja yritin asentaa sen sarjaportin kautta. Jostain kumman syystä datan siirto ei lähde kuitenkaan noiden ohjeiden mukaan käyntiin, eli todennäköisesti boxi ei mene päivitysmoodiin. Ohjeiden mukaan boxin pitäis mennä päivitysmoodiin, kun virrat sammutetaan ja laitetaan uudelleen päälle, kun file transfer on tietsikan Hyper Terminalista aktivoitu. Tietsikan COM-portti ja piuha on testattu ja toimiviksi todettu, päivitin Maximumin boxin onnistuneesti muutama päivä sitten.

Eli nyt on sitten joko vialliset ohjeet, viallinen digiboxi, tai viallinen RS232-liitin digiboxin päässä. Onkos joku muu koittanut päivittää tuota itse ? Softa on ilmeisesti marras-joulukuulta, ja sisältää kaksi fileä jotka pitäis ajaa boxiin sisään: EclipseLoaderChangeSW.bin ja TSB3200.dat. Pitää varmaan ottaa maanantaina sitten yhteyttä maahantuojaan, ja piipahtaa boxin kanssa heidän konttorillaan, onneksi se sattuu olemaan työmatkan varrella.

Markantalo Espoon palvelu tän osalta vaikuttaa aika lailla heikolle. Soittopyyntöjä on jätetty, ja muutaman minuutin päästä on luvattu soittaa, mutta mitään ei ole kuulunut...
 

PNP

Valvoja
Sijainti
Turku
Laitteisto
VU+ Ultimo 4K, Duo4k, Samsung 4k 65", AppleTV
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös