EU-alueen oma tv-kanava

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
EU-alueen oma tv-kanava

Ensimmäinen yleiseurooppalainen satelliittivälitteinen televisiokanava aloittaa lähetyksensä 20.syyskuuta 2004.Tarkoituksena on toimiminen lisäksi kaapeliverkoissa, vaikkakaan suomen kaapelitv-operaattoreilta ei ainakaan mitään virallista tietoa asiasta ole julkisuuteen annettu.
Kanava tulee lähettämään ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa, pääasiassa englanniksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi sekä espanjaksi.
Ohjelmat tullaan kuitenkin dubbaamaan tai tekstittämään kaikille EU:n alueella käytettäville kielille.
Kanavan rahoitus tulee pelkästään mainostuloista mutta tarkoituksena on esittää niitä ainoastaan ns. pääuutislähetyksen molemmin puolin.
Journaltv1EU-uutislähetys lähetetään kello 21.00 suomen aikaa.

Kanavan taustavoimat kertovat, että suurin osa ohjelmistosta tullaan tekemään ulkotiloissa, joten euroopan eri kolkat tullevat katselijoille tutuiksi ohjelmien välityksellä.
Suoraa liitännäisyyttä EBUun ei näyttäisi ensimmäisten tietojen perusteella olevan, joten se voisi tarkoittaa, että eri valtioiden yleisradiot eivät ohjelmien tuotannossa kovin voimakkaasti ainakaan mukana olisi?
Kenen tuottamina sekä toimittamina ohjelmat esim. suomen osalta tulevat on vielä epäselvää.
Toisaalta pääsevätkö EU:n pienemmät valtiot ohjelmien tuottamiseen juurikaan mukaan ylipäätänsä on myös hämärän peitossa.

Ensimmäisten tietojen perusteella kanavan taustavoimat eivät ole kertoneet, että minkä satelliitin kautta kanavaa tulevat lähettämään mutta 19.2E Astra tai 13E Eutelsat Hot bird lienevät todennäköiset vaihtoehdot näkyvyysalueiden johdosta.

Lisätietoja->
http://www.tv1eu.net/
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 
Takaisin
Ylös