enigma boxit, videoiden toisto ja tv-kuvan jako

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

m_kane

Huoltovalikon jäsen
Laitteisto
mythtv server/4xclient, sharp aquos 80", yamaha rx-a810, dynavoice 8.1.
Tarkoitus olisi korvata reilut 10v palvellut mythtv palvelin ja clientit vähän kevyemmällä ratkaisulla, aika on jo ajanut noista ohi..

Nykyään käyttö on tv-katselua (antenniverkossa) ja videoiden toistoa verkkolevyltä. Ongelmana minulla on, että antennikaapelit tulee vain tekniseen tilaan, missä mythtv serveri sijaitsee. Cat6 kaapelointi on koko talossa, jota myöten kuva tätänykyä menee.

Enigma-bokseilla saisi varmaan suht kivuttomasti jaettua tv-kuvan yhdeltä boksilta muille, eli 1 toimisi tavallaan serverinä? Vai onko ongelmia luvassa?

Mutta miten boksit osaa toistaa videoita verkkolevyltä? Mulla on useita teroja videoita kertynyt vuosien varrella ja näitä tulee useinkin katseltua.
Formaatit on avi, mkv ja dvd-iso.
Pyörittääkö boksit noita monikanavaäänillä ja tekstitystuella?

Mites maksukanavat, näkyykö noilla client-bokseilla, jos hankkii jonkun maksukortin? (en ole edes yhtään perillä mitä kortteja on tarjolla antennitv:hen, tällä hetkellä käytössä canal+ satelliitti joka tarkoitus poistaa käytöstä)

iptv olisi varmaan tätä päivää, mutta kun talouteen ei saa kuin 4g-liittymän, joka ei tahdo riittää kaikille käyttäjille edes nyt vaikka onkin tuplaliittymä käytössä.
 
Ylös