Kysymys- ratkaistu Edullinen Enigma2 boksi etäviritin käyttöön?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Poro

Huoltovalikon jäsen
Täällä on viisi vuotta ollut käytössä Vu+ Duo 2-boksi kahdella DVB-T2/C tuplavirittimellä ja OpenATV 5.2:lla (muistaakseni 5.2...). Melko hyvin on toiminut eikä ole tarvinnut paljoa kikkailla. Nyt sitten kuitenkin oli viime aikoina tullut jänniä oireita, esim. että toisinaan nauhoituksen kanssa samaan aikaan ei voinut katsoa livenä tv:tä tai jos katsoi livenä tv:tä kun joku nauhoitus alkoi niin nauhoitus saattoi olla pelkkää mustaa. Syyksi sitten selvisi että toisesta tuplavirittimestä oli toinen viritin päättänyt hajota. Tilapäisenä ratkaisuna konffasin tuon virittimen pois päältä ja nyt sitten ajellaan kolmella sylinterillä kunnes posti tuo uuden tuplavirittimen tilalle.

Mistä päästään sitten itse asiaan. Tässä kun pitkästä aikaa joutui vähän säätämään tuota boksia niin tuli mieleen että voisihan tätä koko telkkariympäristöä säätää enemmänkin. Ajatuksia joita tuli mieleen:

- Tuon puoliksi hajonneen virittimen uusiokäyttö. Löytyisikö jotain todella edullista boksia johon tuon voisi laittaa? Ei tarvitsisi olla mitään kiintolevy yms. tukia kun tulisi kakkostelkkarin käyttöön.
- Tai jos jopa heittäisi hajonneen virittimen SERiin, mikä olisi todella edullinen etäviritinkäyttöön sopiva boksi? Siis nykyinen Duo 2 olisi pääboksi ja joku pikkuboksi kakkosboksina.
 
Ylös