Enigma2-ongelma E2 roskiksen tyhjennys, jatkoa

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

pmantynen

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Forssa
Laitteisto
Vu+ Duo (sat), Vu+ Solo2 (sat) + 2x Sundtek USB + Amiko Viper 4k Combo, lautaset: Gibertini 150 (polarmount), Gibertini 100 (diseqc-moottori)
Vielä kommentti liittyen ( minusta liian ) hätäisesti suljettuun ketjuun Kysymys- ratkaistu - Vu+ 4k Uno ja vaikka roskiksen tyhjentää ei vapaata tilaa juuri tule :(

Kommenttina ym ketjun postaukseen #36 eli
En yrittänytkään poistaa .Trash -hakemistoa. Nyt kuitenki tämän räplämisen jälkeen tilanne palauttui normaliin. Onnistuin poistamaan (FTP:llä) muutaman tiedoston (just niitä .del.del.del) .Trash -hakemistosta ja sen jälkeen tapahtui ihme: 250 GB palautui systeemiin ja roskokorin koko on mitä pitäisi olla. Ehkä jokin tiedosto oli viinoutunut ja oli sotkemassa kaiken .

Kiitos kaikki vihjeistä :)

Enigma2 mahdollisesti uudelleen nimeää taustalla poistettavat tiedostot *.del tyyppisiksi. Jostain syystä homma ei ole lähtenyt toimimaan. En tiedä onko käyttäjä onnistunut GUI:sta deletoimaan samat tiedostot useampaan kertaan. Nuo tuhotut tiedostithan piistuvat normaalista roskiksen näkymästä tuhomisen jälkeen. Jos boksinkäynnistää uudelleen niin ollen ainakin itse huomannut että nuo jo kertaalleen tuhitut tiedostot taas näkyvät roskiksessa. En tiedä kuinka tuo taustalla tapahtuva siivous toimii. Mahdollisesti se on pysähtynyt jostain syystä eikä ole aktivoitunut uudestaan. Uskoakseni jokaisesesta deletointiyrityksestä tulee ".del" tiedoston nimen perään?
 
Ylös