E2 image testailua

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Samzam

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Sijainti
Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ Ultimo 4K, 4xT2,2xS2X FBC, 107*113cm offset + GT-DM14MG kääntömoottori 86.5E-36W + 85cm offset
Ajattelin että tähän ketjuun testailijat saa laittaa lyhyitä perustason kysymyksiä ja ajatuksia eri imageista kun niitä näkyy ilmestyvän uusien käyttöliittymien myötä. Monimutkaisemmat ongelmat imagen omaan ketjuun.

Olen tänään testaillut VTI ja BlackHole imageja Openmultibootilla kun noissa on tuo salattuna tallennus. Tässä olisi mietteitä ja kysymyksiä tietäville?
Kummassakin tuntuu olevan tuo valikkorakenne yhtä sekava kuin OpenATV:ssä. Kaikkea saa hakea kauan. On plugin addons, imagen omat addons ja vielä addons samassa valikossa ja teksitysvalintojakin löytyy vaikka mistä :D

Kun lykkään Canalin CI+ modulin laitteeseen niin kummassakin imagessa alkaa loputon ci+ bootlooppi kun yrittää lukea oikeuksia kortilta modulin läpi ja VTI:ssä boottaa koko imagea. Ei onnistu. Sitä myöten tuo salattuna tallennus menettää merkityksensä :( Oscamilla toimii molemmat. CI-määrityksiin laitoin vain Telenoorille tuon lukijan mutta ei vaikutusta. Onko vinkkejä?

Mistä VTI:ssä löytyy nuo tallenna salattuna valinnat? Miten VTI:ssä valitaan montako kanavaa/sivu näyttää suosikkilistassa?

VTI:ssä on tuo sanomalehtityylinen graafinen epg. Hieno :)

Saako BH:ssa jotenkin pois nuo kanavanumerot suosikkilistasta? En löytänyt valintaa?

Taidan pysytellä toistaiseksi OpenVIX:ssä. On se vaan vakaa ja looginen noihin verrattuna :joyful:
Pidän kyllä nämä muutkin multibootissa tulevia testailuja varten.
 
Ylös