DVD levyjen hinnoista

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

kewpie

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Wanda
Tässä vertailun vuoksi millä hinnalla DVD:tä löytyy kaukoidästä - mun data on yli vuoden vanhaa ja tilaanne muuttuu jatkuvasti.päivittäkää:
Kiina
Official +/- sama kuin Suomessa
Unofficial n 1+ USD kappale: laatu vaihtelee. Varo ainakin uutuusfilmejä ne on todennäköisesti leffateatterissa videokameralla kuvattuja.
Joskus taas löytyy DVD kopioita jopa Suomenkielisellä tekstillä !!! Olen myös ostanut DVD:tä jotka olivat ihan blankoja (VIDE_TS ja AUDIO_TS hakemistot oli tyhjiä) Yleisesti myyjät on joustavia (jos kieliongelmista selviää) ja voit vaihtaa leffan uuteen syystä tai toisesta.levyistä kyllä usein näkee että ne on ollut kierrätyksessä. Politiikka epävirallisista levykaupoista ja niiden olemassaolosta vaihtelee kaupungista, vuodenajasta jne. toiseen - huomenna kaikki voi olla toisin. Tinkivaraa harvoin. Jossainpäin "epävirallisia" DVD:tä löytyi tavarataloistakin.
Indonesia
Hintataso / laatu Kiinan luokkaa kauppiaiden "joustavuudesta" ei kokemuksia avainsana Kiinalainen kaupunginosa/kauppakeskus koska virallisesti piraattituotteita ei hyväksytä. Tingi paljousalennusta.
Taiwan
Vähän Kiinaa kalliimpi kaupat kadunvarsimyyjät . etsi kylttiä VCD/DVD
laadusta ei tietoa. "virallisista" kaupoista saa joskus Anttilan hintaan levyjä.
Korea/Japani
Virallisesti kalliimpi/sama kuin Suomessa
"halpoja" paikkoja on vähän (tilanne vähän niinkuin kotoSuomessa) ja ulkomaalaisen on vaikea niitä löytää. Tokiossa Akihabarasta voi löytää jostain kaupan tiskinalta/sivusta jotain mutta siellähän rahat menee muutenkin kaikkeen muuhun "kiinnostavaan" hömppään. VCD:t virallisetkin on aika halpoja . mutta kukas niitä nyt jaksais katsoa.

Ai niin Kiina/Indonesia oli PAL Japani NTSC Koreaa en muista . jos sillä on merkitystä. (Vaikka Kiinalaiset myy kuitenski surutta kaiken maailman järjestelmiä :p )
 
Takaisin
Ylös