Duo2 poweri oireita

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

d2mac

Huoltovalikon jäsen
Duo2:n virtalähteestä johtuvat oireet eivät välttämättä ole kovin selkeitä. Satunnainen kaatuilu ei välttämättä olekaan niin softaan liittyvä, vaan kytköksissä kuormitukseen.
-Muutama rinnakkainen ajatus, eikä HD-tallennuksen katsominen onnistu pätkimättä
-Yleistä tahmailua, 'propelli' pyörii ruudussa
- jne.
- ja lopulta jumeutuu useammin, kuin pinna kestää

Tilanteen tekee hankalaksi että, oireet pahenevat huomaamatta. Ensin tahmailua, satunnaista verkko-ongelmaa, kaatuu 1-2/kk, ... Sitä sitten päivittää softaa ja säätää kaikkea sälää. Purkki vaikuttaa toimivan OK, koska säätäessä ei ole käynnissä tallennuksia, autotimer-hakuja jne.

Onneksi poweri-ongelma on havaittavissa silmin. Konkat, jotka ikääntyvät (monesti silminnähden pullistuvat päästä) ovat 2kpl 1500uF/25V tölkkiä mustan jäähdytyslevyn vieressä, emolevy puoleisessa päässä. Ne on helppo vaihtaa hieman vähäisemmälläkin juotostaidolla, sillä juotospisteiden ympärillä on tilaa mukavasti ja piirikortissa hyvät merkinnät.

Niin ja loppuun tietysti vakio disclameri: Verkkojännitteellä toimivaa laitetta avatessa/korjatessa tulee ymmärtää ainakin että, sähkö on sinistä ja se sattuu, sähkölaite toimii savulla, eikä savua siten saa päästää karkuun - eli töpseli irti ensimmäisenä, sekä itsetehtyä/korjattua sähkölaitetta ei amatööri saa luovuttaa kaverille.

Duo2.png
 

tomppaa

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Ylöjärvi
Laitteisto
GigaBlue UHD UE 4K
Gigablue Quad X2
Octagon sf4008
Vu+ Duo2
Openatv 6.4 ja 6.5
Suomenkielinen
Käännös toteutus
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös