Dreamien levyjaot

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Hensu

Valvoja
Sijainti
Lappeenranta
Laitteisto
Vu+ Duo2 kaapelissa OpenATV
Dreamien levyjaot

Taloudessa on kaksi Dreamboxia 800 ja 7025. 7025 hoitaa käytännössä AutoRecorderilla kaikki perus-tallennukset.

Tallennukseen on käytettävissä
1. 800:n sisäinen levy (80 Gt)
2. Verkkolevy 1 (500 Gt)
3. Verkkolevy 2 (1 Tt)

Verkkolevy 1 on nopeampi käytössä mitä Vl 2, joten se toimii päätallennusmediana. HD-tallenteita tulee vähän, joten tuo sisäinen saa toimia siinä hommassa.

Nyt olen ajatellut toteuttaa mountit seuraavasti:

Molemmat boksit saavat media/hdd hakemistokseen tuon Verkkolevy 1:n, pääosa tallenteista menee kuitenkin sinne, teen levylle linkin "Arkisto" osoittamaan Verkkolevy 2:een ja tuonne ajattelin siirrellä jo tallennetut ohjelmat omiin hakemistoihinsa joita ei tule katsottua välttämättä ihan heti. Laitan ehkä joitakin sarjoja menemään tuonne Arkisto-levylle omiin hakemistoihinsa.

800:ssa ajattelin tehdä tuon Verkkolevy 1:n eli hdd/movien alle "HD" linkin sen sisäiselle levylle jonne pistän kyseisen boksin HD-tallenteet. Näin ollen tuo sisäinen levy käynnistyisi vain siinä tapauksessa että sitä todellisuudessa käytetään. Ainakin oletan ettei levy lähde pyörimään ilman että menen tallennelistassa sinne tai että sinne tallenettaisi jotain.

Nyt kaipailen mielipiteitä siitä onko ajatusmallini järkevä vai kannattaisiko jotain tehdä toisin? Ja tokihan jos joku saa tästä vinkkiä omiin kokoonpanoihinsa niin hyvä.
 
Ylös