Dreambox ja Logitechin Harmony-kaket

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

unreal

Huoltovalikon jäsen
Dreambox ja Logitechin Harmony-kaket

Tästä aiheesta ei varsinaisesti löytynyt otsikkoa vielä ja oletan, että asia koskee kaikkia Dreamboxeja ja Harmonyitä, itsellä käytössä DM 7025+ ja Harmonyn 525, joka vaihtuu juuri 885:n.

Asiaan siis: varmaan joillakin DB-ihmisillä on näitä Logitechin kakeja käytössä, joten olisin kiinnostunut kuulemaan, miten ihmiset ovat säätäneet a) kaken ja b) DB:n asetukset niin, että homma toimii mahdollisimman hyvin. Ainakin tuossa 7025:ssa pystyy säätämään noita Key repeat yms. valueita boksille ja harmonyn softassahan on hieman vastaavat säädöt olemassa. Millä valueilla olette saaneet parhaita tuloksia (=mahdollisimman nopea response, mutta vähän virhepainalluksia)?

Toinen kysymys koskee sitten noita pitkiä painalluksia, niitä ei ilmeisesti saa mitenkään toimimaan Harmonyillä? Tietääkö joku, miten nuo teknisesti toimivat, lähteekö kakesta erilainen IR-komento siinä vaiheessa kun nappia painaa pitkään? Tuolloinhan toiminnon voisi kuvitella olevan sellainen, että sen saa myös opetettua Harmonylle ja laitettua erilliseen nappiin toiminnoksi? Toinen vaihtoehto on tietenkin kolvata boksia niin, että kaikki "pitkän painalluksen" toiminnot kolvataan johonkin erilliseen nappiin ja mäpätään nuo napit sitten Harmonyn softassa sopiville paikoille.

EDIT: niin ja tosiaan luin tuolta Kameleon 6-in-1-kaken threadista joitain asioita, lähinnä "yhden ei saa toimimaan hyvin"-kommentin, mutta kaipaisin siis lähinnä kokemuksia, miten kukin on asetukset laittanut, että parhaiten toimii.
 

PNP

Valvoja
Sijainti
Turku
Laitteisto
VU+ Ultimo 4K, Duo4k, Samsung 4k 65", AppleTV
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 

mphumax

Vahvasti satelliittien vaikutuksen alaisena
Sijainti
Tampere
Laitteisto
Technomate nano 3T+Jaeger Vbox-II +1.8 m primefocus
Octagon sf4008 s2x
Triax TD-110 +moteck sg-2100A
AZBOX PREMIUM HD E2
DrHD F15
Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
Epson EMP-TW600 Onkyo TX-SR309+ JBL scs178
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös