Dreambox ei löydä kanavia

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ibiza

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Oulu
Dreambox ei löydä kanavia

Viime viikon pakkasella DB+moottori (7000S ja Geotrack HH-120) tekivät perinteiset tenät eli liike loppui moottorista ja se heitti lautasen itään ääriasentoon. No nyt kun ilmat lämpeni, moottori alkoi liikkua mutta ei löydä mitään kanavia. Olen kokeillut eri imagella ja eri "kanava-asetuspaketeilla" mutta ei onnistu. Sinkku pyörii n. 45% tienoilla, mistään positiosta ei mitään irtoa. Myrskyä yms. ei ole tässä välissä ollut joten en usko että antenni olisi voinut liikahtaa ja siksi ei kuvaa irtoaisi. Talossa peltikatto joten ennen ensi kevättä ei sinne ole asiaa piipparin tms. kanssa signaalia metsästämään.

Onko kenelläkään kokemusta vastaavasta ongelmasta? Ulkolaisten foorumien perusteella ko. ongelmaa on esiintynyt mutta mitään yksiselitteistä ratkaisua ei ole.

Tässä on kohta reilun työpäivän verran tunteja mennyt ensin moottoria houkutellessa ja nyt sinkkua metsästäessä... Jos ei kohta helpota haen Biltemasta peruslätyn kahdella mikropäällä ja nakkaan paketin kukkapenkkiin tolpan nokkaan jolloin sinnittelen talven tiiraillen 19E+13E...

Viime talvena sama vika moottorin kanssa, pakkanen hyydytti sen mutta ilman lauhduttua alkoi taas kääntyillä eivätkä kanavat olleet hukassa.
 
Ylös