Dreambox 7025+ muutama kysymys...

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

samuelvasy

Huoltovalikon jäsen
Dreambox 7025+ muutama kysymys...

Tulipa hankittua tuollainen otsikon mukainen boksi kahdella satelliittivirittimellä, mutta muutamia pieniä ihmetyksiä on tullut vastaan. Imagena LT - Third Challence

1. Ketjutin virittemet toisiinsa, asettelin asetukset niin, että molemmissa on virittemellä käytössä Thor. Nyt kuitenkin tilanne on semmoinen, että jos laitan tallennuksen käyntiin esim. Ylen kanavalta ja vaihdan sen jälkeen Canalille, niin saan ilmoituksen "Viritys epäonnistui!", mutta jos teen päinvastoin, eli tallennus Canalilta käyntiin, niin Ylen kanavat toimii?!?

Onko sillä yleensäkään mitään merkitystä, että onko virittimet ketjutettu toisiinsa, vai liitetty antennikaapeliin splitterillä (molemmille oma kaapeli)?

2. Dvb-teksti jää ärsyttävän ylös kuvassa (Tekstin alareuna 4cm kuvan alareunasta). Plugin valikoissa on kyllä säädöt noille, mutta ei tapahdu mitään muutosta, vaikka säätöjä vääntää mihin asentoon tahansa. Mitä tiedostoa tuossa pitäisi säätää, että nuo siirtyisi niinkuin käsketään.

3. Mikä on Teletext:ille samaisen asian konffaukseen oikea file?

4. Meneekö nuo kanavanippu-asiat samalla tavalla satelliittipuolella, eli yhdessä nipussa tulee X määrä kanavia ja toisessa sitten lisää etc? Mistä löytyisi lista, josta nuo kävisi ilmi, että mitkä kanavat tulee mistäkin paketista.

Kiitokset jo etukäteen.

--
Sami Lahtinen
 

PNP

Valvoja
Sijainti
Turku
Laitteisto
VU+ Ultimo 4K, Duo4k, Samsung 4k 65", AppleTV
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös