Dreambox 600T, OpenPLI ja YLEn tekstit.

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

oh4kju

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Varkaus
Dreambox 600T ja imagena OpenPLI 1.0 (20100912) eli uusin mitä saatavilla on. Kyseessä siis Enigma1 pohjainen image.

Kaikki pelaa oikein mallikkaasti ja image on myös erittäin stabiili. Yksi pieni vika kuitenkin on ja kyselen, tietääkö kukaan miten sitä voisi säätää. Nimittäin YLEn kanavilla kun tulee DVB-tekstiä niin toisinaan tulee "ylipitkiä" rivejä, jotka eivät lopusta pyyhkiydy pois seuraavan tekstin tullessa. Siten ruudun alalaitaan alkaa kertyä "roskaa" tekstirivien päihin, joka ei katoa siitä itsestään mitenkään. Piirrättämällä jotakin OSD-grafiikkaa siihen päälle esim. INFO-nappia painamalla alapalkin kautta ne roskat kyllä lähtee, mutta katseltaessa tuo on ikävä ilmiö.

Hieman vaikuttaa kuin bugi olisi YLEn teksteissä, koska 95% tekstityksestä toimii täydellisesti mutta sitten joukossa on aina muutama "ylipitkä" teksti, joka ei pyyhkiydy pois täydellisesti.

Yritin säätää mm. OSD positionia, mutta se ei vaikuta tähän. Tietääkö kukaan, mistä saa säätää sitä aluetta, mikä tekstinäytöstä tyhjennetään kun tekstiruudun "näyttöaika" loppuu? Tätä aluetta pitäisi kasvattaa ehkä 50 pikseliä oikeasta laidasta, niin homma olisi kunnossa ja meillä olisi täydellinen image kuussataselle!

Toinen tapa voisi olla säätää tekstejä pienemmäksi, jolloin ne eivät täyttäisi ruutua liikaa oikealta. Luin että E2 imageissa tätä voi säätää skin.xml tiedostosta, mutta E1 imageissa ei liene tätä?
 
Ylös