Dream ja 9802 ketjutus ja muuta

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

trulli

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Pori
Dream ja 9802 ketjutus ja muuta

Terve

En selvästi ole puoli-idiootti, vaan täysi sellainen. Menin hulluuksissani ostamaan Dreamin käytettynä kovalevyllä, ja olen nyt lueskellut noi kaikki aloittelijan ohjeet yms. sellaset läpi mutta kun kaikki sanat on niin outoja. (Vapaat kanavat sain kyllä näkyyn, vau) Nollamodeemi kaapelikin on vielä hankkimatta, mutta kunhan joutaa niin sitten, Kaikki kehuvat tota jotain zeus 108 2imagee. Koneessani oli ostettaessa 108 2 mutta tuskin lienee sama, kun toi julkastiin vasta 5. päivä ilmeisesti. Jos toi image on niin hyvä kuin kehuttu on, niin on kai tässä toivoa vielä tulevaisuudessa. Nyt käytössä on se 9802, joka ois kiva pitää vielä(aluksi ainakin) Dreamin ohella, eli voiko ne ketjuttaa antennipiuhalla ja f-liittiimillä niin, että halutessaan voi katsoa kumpaa tahansa. Juttuni ovataina yhtä sekavia, mutta yleensä (kuten nytkin) tässä polvella päähuomion vie nuorimmainen 3 vuotias tyttö.

Tämä juttu vain kaikille varoitukseksi, että tulen varmaan lähitulevaisuudessa kysymään ne kaikki hulluimmat kysymykset mitä tällä palstalla on kysytty.

Yleensä kaikkeen on itellä aina kauhea kiire, mutta tässä olen ottanut maltillisen linjan ja vaivaan Teitä vasta myöhemmin.

Tämähän on kuin päiväkirjaa
 

PNP

Valvoja
Sijainti
Turku
Laitteisto
VU+ Ultimo 4K, Duo4k, Samsung 4k 65", AppleTV
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
3 * Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG 77CX6LA + Genelec + RasPi/Volumio + Adam T5V + T7V + T10S - ArcoLinux
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös