DM800/8000 Verkkopolku katoaa mystisesti

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Tarinankertoja

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Nokia
DM800/8000 Verkkopolku katoaa mystisesti

Heh...

Auttekee joku ekspertimpi...

DM800 (ja 8000:sama ilmiö). Gemini2 4.50 ja suomipoeka pluggari joiden valikkokäyttöliittymin on tallennuskansioksi asetettu verkkolevy.

Ongelma on, että verkkolevy löytyy tallennusta varten ainoastaan käymällä tallennelistassa. Eli kun movie nappulalla menee tallennelistaan, se päivittyy ja tallenteet toimii (tallentuu verkkolevylle). Mutta jos ei käy movie valikossa ensin, herjataan, ettei tilaa ole (ealle 100mekaa, eli kun ei ole sisästä kovista, niin yrittää normi polkuun hdd/movie ilmeisesti flässille??). Tämä temppu käydä tallennelistassa (tai vaika filemanagerilla ao. verkkolevyllä) pysyy ”voimassa” jonkin aikaa (10 minuuttia tms.) jonka jälkeen taas tallenteet ei onnaa, ellei käy ”päivittämissä” tallennelistaa (movie)

Mihin jää kummittelen vanha polku tai onko mounttaus tapahtunut jotenkin väärin? Kuten todettua verkkolevypolku on tehty kaukkarilla valikoissa pyörien, ja mistään tämmöisestä asetuksesta ei tuota oletuskansioo enää näy. Kaikissa kohdissa, johon tallennepolun voi laitaa, on tuo verkkolevyn oso (kiisteät IP:t kaikilla. LaCien verkko RAID ja giganen Zyxelin ei hallittava kytkin)…
 
Ylös